Produse găsite în tomberon, „reciclate” și vândute pe trotuarele din Timișoara. Măsurile...

Produse găsite în tomberon, „reciclate” și vândute pe trotuarele din Timișoara. Măsurile luate de polițiștii locali

0
DISTRIBUIȚI

Vânzătorii ambulanți care încearcă să comercializeze diferite produse pe unde apucă, fără a deține autorizație și nici acte de proveniență, au intrat din nou în vizorul polițiștilor locali din Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, astfel de comercianți ambulanți au fost prinși de oamenii legii atât în zonele aglomerate, în apropierea piețelor, cât și în zonele centrale, precum zona Cârțan, Piața 700 – în stațiile mijloacelor de transport în comun, în zona Olimpia, Buziașului, dar și străzile pietonale din centrul orașului.

„Aceste acțiuni vin ca urmare a sesizărilor din partea comercianților autorizați care reclamă faptul că există persoane care nu dețin documentele necesare pentru mărfuri, vând diverse produse în condiții improprii, pe trotuare, obiecte uzate provenite din tomberoanele cu resturi și fac concurență neloială comercianților cinstiți, ca urmare a reclamațiilor de la cetățeni care sunt agasați de vânzătorii ilegali, dar și ca urmare a constatărilor polițiștilor locali care patrulează în piețele din oraș sau în zonele centrale”, a informat Poliția Locală Timișoara.

De la începutul lunii, oamenii legii au depistat și sancționat 51 astfel de persoane, iar mărfurile oferite spre vânzare au fost ridicate în vederea confiscării.


Printre acestea se află parfumuri, ceasuri, cuțite, ochelari de soare, obiecte de îmbrăcăminte, cosmetic, electronice sau linguri de lemn.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că sancțiunile în astfel de cazuri sunt cuprinse între 150 și 5.000 de lei, marfa expusă fără documente la vânzare fiind ridicată în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.