Trafic complet închis pe un drum județean important din Timiș

Trafic complet închis pe un drum județean important din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

santier

Anunț important pentru șoferi. Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că traficul rutier va fi închis complet pe drumul județean 691, între localitățile Giarmata și Pișchia, aproape întreaga zi de miercuri.


Decizia a fost luată de către Compania Națională Căi Ferate ca urmare a executării unor lucrări la pasajul situat la intersecția cu calea ferată.

„De miercuri, din data de 25 septembrie, se va închide în intervalul orar 08.00 – 18.00 drumul județean 691, între localitățile Giarmata și Pișchia, pentru că se vor executa lucrări la pasajul situat la intersecția cu căile ferate. Ca variantă ocolitoare, ținând cont că se închide în totalitate drumul județean, varianta ocolitoare este de pe drumul județean trecerea pe drumul comunal DC 60 Bencecu de Sus, DC 62 Bencecu de Jos și intrare în drumul județean 691″, a explicat Călin Dobra.

Potrivit șefului CJ Timiș, lucrările sunt executate de către Compania Națională Căi Ferate, Sucursala Timișoara, prin Divizia de Investiții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.