Deputatul de Timiș Alfred Simonis a fost numit lider interimar al organizației...

Deputatul de Timiș Alfred Simonis a fost numit lider interimar al organizației de Tineret a PSD UPDATE Mesajul parlamentarului

0
DISTRIBUIȚI

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a fost numit președinte interimar al organizației de Tineret a PSD, într-o întâlnire de Comitet a liderilor social-democrați, luni, la sediul partidului din Kiseleff, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Un Congres al partidului va avea loc în maximum trei luni, au precizat sursele citate.

La întâlnirea de luni seara din Kiseleff a Comitetului Executiv al Tineretului PSD au mai participat Viorica Dăncilă, Mihai Fifor, Marcel Ciolacu, Alfred Simonis și Gabriela Firea.

Deputatul Gabriel Petrea conducea organizația Tineretului Social-Democrat (TSD), însă acesta a fost exclus din partid, după ce a votat la moțiunea de cenzură.

Petrea activează acum în grupul deputaților Pro Europa.


El a declarat, luni, pentru Mediafax, că probabil se va înscrie în Pro România pentru a rămâne într-o zonă politică de stânga.

Coordonatori campaniei electorale pentru prezidențiale vor fi Olguța Vasilescu, Gabriela Firea, Niculae Bădălău și Dumitru Buzatu, potrivit unei decizii a CEx al PSD de vineri seară. Anterior, secretarul general al PSD Mihai Fifor era șeful campaniei electorale.

Unii social-democrați au propus și suspendarea lui Mihai Fifor din funcția de secretar general al PSD, însă Viorica Dăncilă s-a opus. Propunerea nu a fost supusă la vot, au precizat surse politice, pentru Mediafax.

UPDATE Alfred Simonis a comentat pe contul său de Facebook numirea în noua funcție. ”Am făcut primii pași în politică alături de multi colegi, în TSD, o adevărată familie politică. Tot în TSD am învățat ce înseamnă munca în echipă, ce înseamnă loialitatea și mai ales, am învățat valorile și principiile social democrației. Astăzi TSD are nevoie de reconstrucție. De aceea, am preluat conducerea interimară a TSD, după o discuție cu președintele partidului și colegii mei, angajandu-mă că într-un timp cât mai scurt să redevenim cea mai puternică structură politică de tineret din România. Le mulțumesc pentru încredere și îi asigur că TSD își va regăsi spiritul care ne-a condus de atâtea ori la victorie”, a scris deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.