Migranți din Bangladesh, prinși în timp ce încercau să iasă ilegal din...

Migranți din Bangladesh, prinși în timp ce încercau să iasă ilegal din România. Unde erau ascunși

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II-Csanadpalota au descoperit, ascunși în interiorul unui automarfar încărcat cu diverse bunuri, nouă cetăţeni din Bangladesh care încercau astfel să iasă ilegal din ţară.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, judeţul Arad, s-au prezentat pe sensul de ieşire din ţară doi cetăţeni turci, în calitate de şoferi ai unui ansamblu rutier format din cap tractor marca DAF şi semiremorca Schmitz, ambele înmatriculate în România.

Conform documentelor de însoţire, aceştia transportau bunuri diverse, din Turcia cu destinaţia Germania.

La control, a fost deschisă semiremorca, iar în interiorul acesteia au fost descoperiți ascunși, printre cutiile cu bunuri, nouă bărbați.

Polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Bangladesh, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, posesori de permise de şedere pe teritoriul României.


În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră îi cercetează pe şoferi pentru trafic de migranți, iar pe cetăţenii din Bangladesh pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.