Care este povestea ta? Jurnalul interior al unei călătorii exterioare de peste...

Care este povestea ta? Jurnalul interior al unei călătorii exterioare de peste 30.000 de kilometri

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii amatori de cultură sunt așteptați la o lansare de carte inedită, evenimentul urmând să le ofere celor interesați jurnalul interior al unei călătorii exterioare sub numele de „Care este povestea ta?“ , scrisă de Silviu Florea.

„Această insolită carte își are inspirația în experiența trăită de Silviu Florea în călătoria sa de-a lungul Americii de Sud. Inginer, corporatist, director într-o bancă, Silviu Florea se retrage din lumea financiară după opt ani și alege să plece în necunoscut, trecând oceanul doar cu promisiunea unei motociclete oferite de un brazilian cunoscut pe un forum. Ceea ce va trăi apoi, timp de nouă luni, nu doar că-i va depăși așteptările inițiale de turist curios, dar va deveni aventura vieții lui, faimoasa poartă către sine la care orice călător visează în secret atunci când pleacă la drum“, se spune în descrierea cărții apărute la editura Spandugino.

Evenimentul va avea loc duminică 1 decembrie de la ora 18, la Cafeneaua Verde și va prezenta povestea aventurii lui Silviu Florea, o călătorie cu motocicleta de 9 luni prin America de Sud și a cărții scrise în urma parcurgerii fiecărui kilometru din cei 32.000 făcuți pe continentul sud-american.


Evenimentul se va derula sub forma unei discuții interactive, însoțite de poze și filme despre cum se vede viața înainte, în timpul și după fiecare aventură pe care o trăiești, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.