Deputatul de Timiș Adrian Pau, despre schimbarea șefilor de deconcentrate: „Doar cei...

Deputatul de Timiș Adrian Pau, despre schimbarea șefilor de deconcentrate: „Doar cei care nu și-au făcut treaba să meargă acasă”

1
DISTRIBUIȚI

adrian pau

Deputatul Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș, consideră că nu ar trebui schimbați toți șefii instituțiilor deconcentrate odată cu venirea unui nou guvern. Astfel, parlamentarul de Timiș a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că acest lucru ar trebui să se întâmple doar în cazul directorilor care nu-și fac treaba.

„La instituțiile deconcentrate sunt niște oameni care au promovat niște concursuri.


Este foarte greu să schimbăm acei oameni, pentru că schimbarea ar fi abuzivă. Acei oameni se vor duce în instanță și o să plătim niște salarii compensatorii pe care le plătește instituția din banii noștri, ai tuturor. În loc să facem altceva cu acei bani, va trebui să plătim o grămadă de salarii. Haideți să stabilim niște indicatori de performanță, iar acolo unde directorii de deconcentrate nu și-au făcut treaba, este normal să meargă acasă. Dar acolo unde treaba a mers…”, a precizat Adrian Pau.

Deputatul Pro România de Timiș a mai explicat că sunt situații în care directori ale instituțiilor deconcentrate au schimbat partidul, pentru a scăpa de demiteri, lucru care nu ar mai trebui să se întâmple.

„Haideți să terminăm odată cu aceste aspecte, că oamenii ăia ar trebui să facă mai mult decât să-și plătească cotizația la partid. Din nefericire, sunt niște metehne vechi de care ar trebui să scăpăm”, a explicat Adrian Pau.

1 COMENTARIU

  1. corecta observatia!
    inclusiv faptul ca trebuie sa existe INDICATORI DE PERFORMANTA!
    MAI TREBUIE PRECIZAT CA MULTE INSTITUTII AR FI BINE SA FACA PARTE DINTR-UN SINGUR MINISTER/CJT…CU DEPARTAMENTE AFERENTE!
    PREA MULTI DIRECTORI…ȘI SECRETARE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.