Iluminatul festiv din Timișoara se aprinde și în acest an de Ziua...

Iluminatul festiv din Timișoara se aprinde și în acest an de Ziua Națională a României

0
DISTRIBUIȚI

targ de craciun timisoara

Primăria Timișoara a venit cu mai multe detalii legate de ediția din acest an a târgului de Crăciun. Astfel, potrivit reprezentanților instituției, evenimentul se va deschide oficial în data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

În acest an, târgul a fost reamenajat. Astfel, în Piaţa Victoriei scena nu va mai fi amplasată în faţa Operei, ci vizavi de parcarea Modex, bradul va fi repoziţionat și vor fi decoraţiuni noi. De asemenea, Piaţa Libertăţii găzduieşte şi în acest an patinoarul, meşterii populari, Căsuţa lui Moş Crăciun, fiind un spaţiu destinat cu preponderenţă copiilor.

În deschiderea Târgului de Crăciun din Timișoara, a fost pregătit și spectacolul ”La mulți ani, România”, unde vor fi îmbinate mai multe genuri muzicale. Astfel, între orele 16.00 – 19.00, iubitorii muzicii populare se vor putea bucura de prezenţa ”Ansamblului Ghiocelul” al Casei de Cultură “Ionel Sipos” din Giroc şi a interpreţilor Mariana Zota, Monalisa şi Radu Sufan, Bogdan Firu şi Loredana Sur, dar şi de momente coregrafice inedite pregătite de către dansatorii Ansamblului ,,Timişul” al Casei de Cultură a municipiului Timişoara.

”De asemenea, Ansamblul Timişul, sub bagheta dirijorului Deian Galetin, ne va însoţi prin mai multe zone etnofolclorice alături de Olguţa Berbec, Robert Tarnăveanu, Stana Stepanescu, Petrică Miulescu Irimică, Doriana Talpeş şi Dumitru Stoicănescu.


Programul folcloric va fi urmat de concertul prezentat de către Dragoş Moldovan, Mira şi Holograf”, a informat Primăria Timișoara.

La ora 18.00, este programată aprinderea iluminatului festiv, iar evenimentele din prima zi a târgului se vor încheia cu un foc de artificii.

Iată programul complet din data de 1 Decembrie, cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun din Timișoara:

16:00 Ansamblul  ,,Ghiocelul” din Giroc şi soliştii Mariana Zota, Monalisa şi Radu Sufan, Bogdan Firu şi Loredana Sur
17:00 Ansamblul  ,,Timişul’’ şi soliştii Robert Tărnaveanu, Doriana Talpeş, Dumitru Stoicanescu
18.00 Aprinderea iluminatului festiv de sărbători
18:15 Ansamblul  ,,Timişul’’ şi soliştii Olguţa Berbec, Petrică Miulescu Irimica, Stana Stepanescu
19:15 Dragoş Modovan
20:00 Mira
21: 00 Holograf
22:00 Foc de artificii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.