Ministrul Justiției cere procurorilor ca interlopii ”să fie din nou confruntați energic,...

Ministrul Justiției cere procurorilor ca interlopii ”să fie din nou confruntați energic, loviți devastator, descurajați, anihilați judiciar”

3
DISTRIBUIȚI

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a solicitat, astăzi, procurorilor Ministerului Public o ripostă fermă în fața infracționalității, precizând că România nu poate ajunge „o țară de destinație infracțională”.

Cătălin Predoiu a precizat că se instalează în societate un sentiment de nesiguranță printre cetățenii cinstiți și de siguranță și confort penal printre infractori.

„Nu ne putem permite să devenim o țară de destinație infracțională.


Cer Ministerului Public o ripostă fermă în fața acestei îndrăzneli în creștere a infractorilor, interlopilor, traficanților, proxeneților, corupții, organizați în grupuri sau individual, să fie din nou confruntați energic, loviți devastator, descurajați, anihilați judiciar! Brațul ferm al legii să fie din nou simțit de toți cei care și-au pus în minte să facă din România un paradis al infracțiunilor! „, a declarat ministrul Justiției.

Ministrul Justiției a mai precizat că știe că, în ultimii ani, „s-a încercat” slăbirea legilor penale, în special, și procurorii au fost blamați în masă pentru unele greșeli, abuzuri sau eșecuri în instanță, dar a menționat că nu împărtășește culpabilizarea lor în masă.

„În ansamblu, corpul de procurori are valoare. Să o demonstreze! Să probeze curaj și determinare, profesionalism și rigoare procedurală! Societatea așteaptă acțiune eficientă din partea procurorilor. Defetismul nu este o opțiune. Problema este clară: ori câștigă infractorii, ori câștigă partea cinstită a societății! Pentru Ministerul Justiției nu există decât o soluție acceptabilă: legea să fie aplicată, iar cei care atentează la viața, proprietatea și siguranța cetățeanului să fie trimiși în fața judecătorului cu probe solide. Aștept rezultate din partea lor, a procurorilor”, a conchis Predoiu.

3 COMENTARII

  1. Tu Alfred nu ai făcut nimic în Timișoara și din contră ai fost mână în mână cu Robu. Oare doar cu interlopii?????
    Cu cei care încurajează și ii ajută pe interlopi ce se întâmplă????? Ii premiază????
    Cu Robu nu se întâmplă nimic și el continuă cu susținerea interlopiilor și a mafiei.
    Iar tu A. S. ești tot cu interlopi dar încă nu sunt arestați. Așa vorbesc colegii tăi din partid. Oare o fi adevărat????

  2. Nu uita parlamentarule Simonis Alfred că tu, ca şi consilier local(împreună cu ceilalţi pesedei) aţi fost mână în mână cu Robu la PUZ-urile ilegale cu şpagă, pe care le-aţi aprobat în C.L.Timişoara. Ştii bine că aşa cum n-au păţit nimic corupţii din C.L.Timişoara pe vremea ta, nu vor păţi nimic nici în viitor! Eu sper să vă dovedească cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.