Moldovenii de la Alternosfera revin cu un concert în capitala Banatului VIDEO

Moldovenii de la Alternosfera revin cu un concert în capitala Banatului VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

După un turneu de promovare al celui mai recent album al trupei, Arhitectul din Babel, formația Alternosfera revine în Timișoara cu un recital care va avea loc vineri, 8 noiembrie, la Escape Underground Hub, de la ora 21.

Alternosfera a luat ființă pe 13 decembrie 1998, atunci când a avut loc prima repetiție în formulă deplină. Pe parcursul anilor trupa și-a schimbat componența, având în momentul de față trei membri fondatori. Astăzi, trupa Alternosfera este formată din Marcel Bostan – voce și clape, Marin Nicoară – chitară, Sergiu Aladin – chitară, Eugen Berdea – tobe și Dumitru Costin – bas.

În cei 20 de ani trupa a reușit să lanseze șase albume și un EP: Orașul 511; Visători cu Plumb în Ochi sau Ultima Scrisoare pentru Femeia Nordică; Flori din Groapa Marianelor (EP); Virgula; Epizodia; Haosoleum și Arhitectul din Babel.

Pe 13 iulie 2019, trupa a susținut un concert prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la înființare, care a făcut parte din turneul de promovare a albumului „Arhitectul din Babel”.


Materialul discografic este disponibil de la începutul lunii iunie pe principalele platforme de download și streaming muzical.

Foto: Alexandru Antoniu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.