Senatorul USR de Timiș Nicu Fălcoi: „Dominic Samuel Fritz îl va bate...

Senatorul USR de Timiș Nicu Fălcoi: „Dominic Samuel Fritz îl va bate fluierând pe Robu la Primăria Timișoara”

1
DISTRIBUIȚI

Este exclus ca USR Timiș să facă o alianță cu PNL pentru susținerea unui candidat comun la alegerile locale de anul viitor. Anunțul a fost făcut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de către Cristian Moș, liderul USR Timiș.

„Filialele USR au autonomie și Dan Barna a specificat că discuția de a merge împreună cu PNL-ul este doar în cazuri punctuale unde trebuie să ne luptăm cu PSD-ul la primărie. În cazul Timișului și al Timișoarei nu se pune în discuție. Pentru noi, PNL în Timiș este un fel de PSD. Și să nu uităm că au fost frați și au fost împreună. Niciodată nu va fi o discuție ca Alianța USR-PLUS să susțină un candidat PNL sau să meargă împreună la alegerile locale.


Da, după ce vor fi alegeri locale, putem discuta punctual pe proiecte. Vom susține proiecte care sunt pentru comunitate, chiar dacă vin din partea PNL-ului, chiar dacă vin din partea PSD-ului, dar discutăm de proiect în sine”, a explicat Cristian Moș.

De asemenea, senatorul USR Nicu Fălcoi, prezent în cadrul conferinței de presă, a susținut că „ar fi culmea” ca USR Timiș să-l susțină pe Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, fiind convins că Dominic Samuel Fritz îl va „bate fluierând” pe actualul edil.

„Nu s-a pus niciodată problema unei alianțe la nivel național în ceea ce privește alegerile locale cu PNL-ul. Întotdeauna am vorbit de faptul că există posibilitatea unor alianțe punctuale cu PNL în anumite localități, alianțe doar în ceea ce privește susținerea unui candidat comun. Este posibil ca în țară să fie locuri, spre exemplu, în opinia mea, Bucureștiul este unul din acele locuri unde opoziția ar trebui să vină cu un candidat comun. Dar în Timișoara nu s-a pus niciodată problema susținerii unui candidat comun, pentru că noi avem un război cu domnul Robu, în principal, nu neapărat cu tot PNL-ul, și ar fi chiar culmea ca după trei ani în care ne-am războit, acum să venim și să spunem că-l susținem la Primăria Timișoara. Cu atât mai mult că noi ne-am desemnat un candidat care noi considerăm că-l va bate pe domnul Robu fluierând și vom arăta că se poate face administrație și altfel”, este de părere Nicu Fălcoi.

1 COMENTARIU

  1. Urat cand vad tot mai multi candidati pt care punctul forte este „ura” pentru PSD. Stim deja ca PSD este rau! Dar concret ce se ofera? si demonstrabil ca ce oferiti, conform experiente dvs, sunteti in stare sa realizati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.