Vești din tabăra Implant pentru Refuz: „Pista“ a revenit pe postul de...

Vești din tabăra Implant pentru Refuz: „Pista“ a revenit pe postul de basist, iar Andrei Robin Proca și Teo Milea se regăsesc pe colaboratorii de pe noul material discografic al trupei

0
DISTRIBUIȚI

Pregătirile pentru lansarea noului material discografic al formației Implant pentru Refuz sunt în toi, iar printre colaboratorii care se vor regăsi pe piesele incluse pe acesta se numără Laura Brat, Andrei Robin Proca (solistul formației Robin and the Backstabbers) și Teo Milea.

Primele concerte de lansare ale albumului #SubRadar vor avea loc în 5 decembrie la Form Space (Cluj-Napoca), în 6 decembrie la Escape Underground Hub (Timișoara) și în 13 decembrie la Quantic Club (București).

„În curând va apărea #PăsăriAprinse, la print.


O bandă desenată superbă, realizată de bunii noștri prieteni Andrei Puică și Evelyne Krall, care în curând va deveni animată în forma unui videoclip #IPR, by El Maestro, Eugen Neacșu aka VJ Burger“, au anunțat recent membrii formației.

Veștile nu se opresc însă aici, căci în componența trupei a apărut o nouă schimbare, basistul Florin Barbu find înlocuit cu vechiul basist al trupei, Ștefan „Pista“ Csifrak. „Cu regret și părere de rău, anunțăm că Implant Pentru Refuz și Florin Barbu pornesc pe drumuri diferite. Mulțumim, Florin pentru această călătorie frumoasă, plină de concerte, trăiri și amintiri pe care nu le vom uita niciodată. Chiar dacă drumurile noastre se despart, întotdeauna vei rămâne o parte importantă din Implant Pentru Refuz și istoria acestei trupe. Implant Pentru Refuz își continuă drumul alături de Czifrak Stefan. Bun venit înapoi, frățioare!“, au anunțat membrii formației Implane pentru Refuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.