Dovada minciunii – primele imagini cu interlopii din gruparea Boncu în acțiune...

Dovada minciunii – primele imagini cu interlopii din gruparea Boncu în acțiune pentru ”fratele” Ioan Nasleu. ”Mi-a spus că el are trei uniforme, una de primărie, una de șmecher și una de SRI”

7
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a intrat în posesia mai multor documente și imagini care dovedesc faptul că gruparea interlopă condusă de Lucian Boncu a fost cu adevărat o armată pentru Ioan Nasleu, așa cum îi numea acesta când le dădea dedicații la manele. Această armată nu a ezitat să amenințe sau să bată pentru actualul director de la Piețe SA, protejatul primarului Nicolae Robu. Toate probele adunate demonstrează faptul că Nasleu are o legătură extrem de strânsă cu gruparea de crimă organizată, că l-a mințit atât pe protectorul său de la primărie și din PNL și că nu a spus adevărul în ancheta penală a DIICOT legată de operațiunile violente ale trupei de șoc a lui Boncu, unde a fost audiat ca martor.

În februarie, prezentam, în exclusivitate, informația că Ioan Nasleu, care era beat, a provocat un scandal, în dimineața zilei de 3 februarie, în clubul Fratelli, din Timișoara, a spart telefonul unui om de afaceri arab și l-a agresat pe acesta. Bărbatul a sunat la 112, dar nu a mai depus plângere penală la Poliție. La vremea respectivă, Nasleu a negat incidentul, susținând că ”nu am fost implicat în niciun incident la Fratelli. Sunteți prost informat. Nu am lovit pe nimeni (…)Dacă considerați și dacă scrieți îmi rezerv dreptul să vă chem în instanță să chemați persoana care zice. Deja e prea mult. Mă hărțuiți”. De asemenea, Nasleu a negat că ar fi fost însoțit de Paul Ștefan (arestat recent în două dosare ale DIICOT pentru trafic de cocaină, cămătărie, lipsire de libertate), declarând ”nu știu despre cine vorbiți”.

În realitate, interlopul era la masă cu Ioan Nasleu încă dinainte de a începe scandalul, iar cu câteva săptămâni înainte omul de încredere al lui Robu i-a transmis patronului să o lase în pace pe prietena lui Paul Ștefan sau o să fie bătut, după cum susține victima. Patronul s-a dus în clubul Fratelli cu mai mulți prieteni, iar când unul dintre ei încerca să-i rezolve o problemă tehnică ”a venit Nasleu care a luat telefonul din mână acestuia. I-am spus acestuia că telefonul mobil îmi aparține, dar Nasleu Ioan l-a trântit pe jos, spărgându-l. În continuare, Nasleu a spart o sticlă de vodcă la masa noastră, iar cioburile au sărit pe noi. Eu, crezând că este sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor halucinogene, s-a clătinat, l-am prins în brațe să nu cadă jos. În acel moment, acesta m-a lovit cu pumnul în față, iar bodyguarzii de la club l-au luat deoparte la locul de fumat. După aproximativ 10 minute, au venit bodyguarzii de la club la mine și m-au chemat la locul de fumat, în spate, deoarece Nasleu dorește să-și ceară scuze pentru cele întâmplate. Eu am ieșit, ocazie cu care Nasleu mi-a cerut scuze, dar în acel moment a sărit la gâtul meu și m-a lovit în zona ochiului drept”, a declarat, la DIICOT, victima omului de încredere al primarului Timișoarei. În urma atacului, bărbatul s-a ales cu ochiul tumefiat, având nevoie de zece zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul agresat a sunat la 112 pentru a cere ajutorul, dar până să ajungă polițiștii de la secția 2 scandalul a continuat. Nasleu a cerut sprijinul ”fratelui” Paul Ștefan, iar în scurt timp au început să ”curgă” interlopii din gruparea Boncu. PRESSALERT.ro a intrat în posesia mai multor imagini în care în prim plan, extrem de amenințători și pregătiți să lovească pentru Nasleu, sunt Paul Ștefan și alți interlopi. În plan secund, se poate vedea Ioan Nasleu, mort de beat, care este ținut de un bărbat. ”Nasleu a început să mă înjure și să mă amenințe că mă mută din țară pentru că el este foarte puternic.


Totodată, Nasleu mi-a spus că el are trei uniforme, respectiv, una de primărie, una de șmecher și una de SRI”, a povestit patronul sirian. Conform acestuia și Paul Ștefan l-a amenințat cu moartea, avertizându-l că ”nu știi cu cine te-ai încurcat”. În raportul întocmit de polițiștii care au răspuns apelului la 112 s-a consemnat că victima a reclamat și că ”după agresiune numitul Nasleu Ioan l-a amenințat cu moartea și a chemat în fața clubului mai multe persoane din lumea interlopă, dintre care reclamantul i-a recunoscut pe numiții Ștefan Paul și Fălcușan Alin”.

A doua zi, după incident, Nasleu i-a transmis celui agresat prin intermediari să-și retragă sesizarea, altfel îl va muta din țară și pe el și pe prietenul său. Amenințările au continuat și în următoarele zile din partea actualului șef de la Piețe SA, intervenind inclusiv ”frații” din gruparea Boncu. Ulterior, Nasleu a venit la victimă, care a declarat că i s-a creat o stare de temere, și și-a cerut scuze. După scandalul din Fratelli, victima s-a reîntâlnit în clubul Epic cu Paul Ștefan care l-a amenințat, din nou. Victima nu a mai depus o plângere penală pentru distrugerea telefonului și agresarea sa. Deși Poliția a cerut imaginile de pe camerele de supraveghere din clubul Fratelli, reprezentanții firmei nu au răspuns solicitării. Vă reamintim că liderul interlop Alin Gherman, cel care se prezintă doar ca un angajat la clubul Fratelli, este cel care a construit casa în care Nasleu s-a mutat în zona Urseni, după ce, la propunerea primarului Nicolae Robu, au fost aprobate mai multe PUZ-uri în zonă cu încălcarea legii.

Cu toate acestea, după ce Boncu și echipa au fost reținuți, când a fost audiat la DIICOT, ca martor, în legătură cu incidentul de la Fratelli, Ioan Nasleu a mințit cu nonșalanță. Directorul de la Piețe SA a susținut că s-a dus la masa unde era victima pentru că un prieten al acestuia i-ar fi arătat de la distanță ecranul unui telefon și a cerut să vadă ce este pe telefon. ”În acel moment, cetățeanul arab s-a repezit peste masă și i-a luat telefonul din mână și în acel moment m-a împins involuntar și pe mine, având amândoi un schimb de replici, acesta acuzându-mă că doresc să mă uit în telefonul lui. După care eu am plecat acasă, problema rămânând nelămurită”.

Alin Fălcușan, antrenor de kick box si box thailandez, promotorul galei ”Golden Fighter”,  a declarat pentru PRESSALERT.ro că întâmplător a ajuns să aibă legătură cu incidentul. ”Nu îl cunosc pe ăsta (Paul Ștefan, n.a.). Eu îi știam doar pe cei doi care se certau. Am picat într-o situație de doi lei. Eu cu Ionuț am copilărit, suntem din același sat. Cu celălalt (victima, n.a.) mă știu din anii 90 și avem o relație bună în continuare. Ionuț îmi zice, fiind în club, mă duci, te  rog, până la mașină.Mi-am dat seama că poate omul o fi băut, vrea să-l duc acasă. Hai că te duc la mașină. Afară, m-a întrebat celălalt dacă-s badigardul lui. L-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-a spus că s-au certat. A doua zi, i-am explicat că Nasleu m-a rugat să-l duc până la mașină. Era unul care înjura. Eu nu-l cunosc, era unul mai înalt. I-am spus că nu e frumos să înjure. Dacă s-au înjurat între ei, mă rog, după care m-am retras. L-am întrebat pe Nasleu dacă vrea să-l duc acasă. Mi-a spus că nu că are cine să-l ducă, că are șoferul lui. Atunci, m-am retras la prietenii mei. Eu n-am acordat atenție subiectului când am văzut că nu e o chestie serioasă pentru mine, să ajut pe cineva”.

 

7 COMENTARII

  1. Uite domnule primar ce brigadă de toată frumusețea aveți!!!!! Cazul Urseni cu puzuri și susținerea primarului acelui proiect nu a fost degeaba. Știe primarul ce știe dar tot în libertate este. Aici primarul și cu Mafia din Timișoara fac legea. Noi cetățeni sunt pericolul social pentru ei?????
    De ce SRI stă indiferent la asemenea mesaje date de un fost angajat de al lor????? Oare nu mai sunt și alți implicați din SRI????? S ar lauda Nasleu doar așa?????
    Mulțumim statului de drept că permite asemenor oameni să stea în funcții și în libertate.
    Poate vine ziua când vor răspunde și cei din spatele interlopiilor care sunt adevărații benefiari.

    • Eşti sarcastic, vrei să spui ruşine SRI. E clar, toţi sunt o mafie. SRI nu ştie de droguri, de puzurile din calea Urseni şi alte afaceri ale urbanismului de la Primărie ?

  2. Aste o fi România Normală de care zicea președintele????
    La spital a început ca România Normală sa și spună cuvântul și poate vom fi tratați în final de interlopi.
    Da vedem și înțelegem ca acest individ face legea în oraș și într-adevăr toate instituțiile statului sunt la picioarele lui.
    Am ajuns conduși de 2 papitoi, unul gălăgios și pletos, altul un chel cu pantofi roși.
    Acești papitoi profită de faptul ca instituție statului unele și uni angajați sunt slabe/slabi sau nu sunt vor să vadă toate nelegalitatile din politie și primărie, mediu etc.

  3. Primarul cu fratele lui Nasleu demisia. Nu este posibil un asemenea comportament din partea lor. Nu sunt de vină cetățenii că au un asemenea profesor de primar. Demisia domnule primar de urgență. Sunteti un exemplu negativ pt acest oraș martir. Să vă conducă mafia e ceva de…….

  4. Uite au venit 7 încordați la 1 buc fotograf. Așa da, vedeți oameni buni ce interlopii de prima mana, ce brigadă serioasă are Boncalau.
    De când se fac pempars pe negru????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.