Ministrul de Interne: „Biroul în care lucrez și care a fost al...

Ministrul de Interne: „Biroul în care lucrez și care a fost al lui Ceaușescu va fi sfințit. Simt o energie negativă”

3
DISTRIBUIȚI

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, duminică, că biroul care a fost al lui Nicolae Ceaușescu și unde își desfășoară și el activitatea va fi sfințit de un preot, precizând că simte în acel spațiu „foarte multă energie negativă”.

Întrebat despre ce simte știind că biroul în care își desfășoară activitatea a aparținut dictatorului comunist, Vela a răspuns: „Este un sentiment foarte complex și complicat în același timp”.

„În 9 ianuarie am vorbit cu preasfințitul Lucian al episcopopiei Caransebeșului, l-am invitat imediat după Bobotează, să vină să sfințim această zonă și inclusiv biroul lui Ceaușescu, pentru că eu, ca ministru, și nu știu ce au simțit ceilalți miniștri, simt foarte multă energie negativă.


Cred că e un pas de normalitate să facem un stop-cadru și să reluăm tot ce ține de un management performant și de o administrație democratică, să ne rupem un pic de ce a fost rău și urât în istoria României”, a spus Vela, la Digi 24.

Declarațile ministrului au fost făcute în contextul în care, duminică, a avut loc ziua porților deschise la MAI, iar oamenii au putut vedea sediul fostei Securități, biroul de unde conducea Nicolae Ceașescu, dar și balconul unde acesta din urmă a ținut ultimul discurs.

3 COMENTARII

  1. Bravo d-le ministru,un adevarat creatina cu frica si respect pentru D-zeu si popor faceti bine! Nu va uitati si ascultati pe cei care va scriu lucruri urite,nu merita sa-i ascultati,nu sunt doar niste latrai ofticosi.
    Mai am o rugaminte d-le ministru la dvs.cred va aveti copii,va rog cautati copii disparuti si mai ales pe Alexandra si Luiza. Va rog in numele meu si a poporului roman si va doresc sanatate,sarbatori fericite!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.