Primarul Nicolae Robu, reclamat la CNCD în legătură cu interzicerea manelelor în...

Primarul Nicolae Robu, reclamat la CNCD în legătură cu interzicerea manelelor în Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Asociația Global Inclusion a depus o petiție la Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) în cazul note interne prin care edilul-șef cere subalternilor interzicerea manelelor la evenimentele publice din Timișoara.

Conform ecopolitic.ro, ONG-ul menționat reclamă faptul că „primarul Municipiului Timișoara, Nicolae Robu, prin nota internă având nr.


46, din data de 26.11.2019, ce interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită – a luat o măsură clar discriminatorie, este interzisă practic ascultarea și interpretarea unui gen de muzică, în cazul de față manea, o îngrădire a unor drepturi și libertăți ale cetățeanului de a asculta sau a interpreta orice gen de muzică, ce dorește și când dorește, este o discriminare clară a unor persoane care ascultă acest gen de muzică. Pe cale de consecinta, conform acestei note interne, in Municipiul Timisoare s-a creat o discriminare a persoanelor care ascultă un anumit gen de muzică, iar măsurile pe care vă solicităm să le luați necesită o urgență în acest caz, pentru a nu se creea un precedent”.

Vă reamintim că primarul Nicolae Robu a trimis subordonaților din Primăria Timișoara o notă internă, document fără valoare juridică, prin care cere interzicerea manelelor pe domeniul public al orașului.

2 COMENTARII

  1. Si se adevereste vorba aia, cand te amesteci in laturi, te mananca porcii. Sau spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti.
    Asta e, altul nu avem (deocamdata). Vin ele alegerile in iunie. Vin.

  2. ASOCIATIA GLOBAL INCLUSION. Adresa: sat Bolbocesti, nr. 139 comuna Albeni-Gorj. Tel/fax: 0756243708. E-mail: asociatia_agi@yahoo.com.

    Oare de cand dintr-un sat amarat din oltenia apar asociatii ,,nepolitice si non guvernamentale,,…cu ce bani ca is muritori de foame? Chiar nu vedem minciunile?Suntem complet chiori???Ne-am alienat mintal cu totii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.