Târgul de Crăciun din Timișoara, paradisul hoților. Încă doi bărbați, prinși în...

Târgul de Crăciun din Timișoara, paradisul hoților. Încă doi bărbați, prinși în flagrant

1
DISTRIBUIȚI

Continuă cazurile de furturi înregistrate la Târgul de Crăciun din Timișoara. Deși prin centrul orașului trec zilnic, aproape la orice oră, patrule ale poliției, hoții nu se sfiesc să dea atacul la produsele aflate în cele aproape o sută de căsuțe ale târgului.

Era duminică dimineața, în jurul orei 4.50, atunci când, în zona Alba Iulia, doi bărbați au fost depistați în parcarea Modex, având un sac voluminos, care s-a rupt.


Polițiștii locali i-au legitimat pe cei doi, fiind vorba de un oltean din Motru, de 47 de ani, și un moldovean, din Căiuți, județul Bacău, în vârstă de 36 de ani.

Cei doi aveau peste 40 de kilograme de produse furate dintr-un stand aflat la Târgul de Crăciun din Piața Victoriei, pe care intenționau să le vândă. Bărbații au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Este cel de-al treilea caz de acest gen înregistrat în ultima săptămână în zona centrală a orașului, motiv pentru care Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că în această perioadă extrem de aglomerată cetățenii trebuie să fie atenți la bunurile proprii, să aibă grijă la genți, portofele, obiectele cumpărate, iar reprezentanții magazinelor sau standurilor amenajate la bunurile aflate pe rafturi, care pot fi sustrase de persoane care profită de agitația de sărbători din magazine și să anunțe imediat cum observă astfel de persoane suspecte.

1 COMENTARIU

  1. Doi idioti !
    Dar de fapt nu i-au prins politistii, ci s-au dat singuri de gol. E o diferenta mare !! Hai sa nu dam merite unora care oricum nu le merita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.