SCM Timişoara înfruntă U-BT Cluj-Napoca în semifinalele Cupei României. Turneul Final Four...

SCM Timişoara înfruntă U-BT Cluj-Napoca în semifinalele Cupei României. Turneul Final Four e găzduit de ardeleni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timisoara / Facebook

„Leii din Banat” nu au avut foarte mult noroc la imperecherile pentru turneul F4 al Cupei României. SCM Timişoara va intâlni U-BT Cluj-Napoca chiar in fieful acesteia. CSM Oradea – Dinamo Bucureşti e celălalt duel pentru un loc în marea finală.

Turneul Final Four al Cupei se dispută la Cluj, in 9 și 10 februarie, ar nu in sala noua, ci in arena „Horia Demian”. „Am văzut că jucăm cu U-BT ca echipă A, ceea ce înseamnă că postura de gazdă ne revine nouă. Vom avea o presiune în plus, ghinionul nu ne-a ocolit. Am foarte mare încrede că echipa are capacitatea de a produce o surpriză mare la acest turneu. Până atunci ne vom concentra asupra partidelor din campionat”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

„Pentru mine chiar nu conta adversarul, pentru că la un asemenea turneu nu contează valoarea loturilor, ci forma din ziua respectivă.


Anul trecut ne-am bucurat că am căzut cu Dinamo în Cupa României şi ne amintim cu toţii foarte bine ce s-a întâmplat. Sunt şanse egale pentru toate cele patru echipe. Aşa cum am spus, contează forma de zi, precum şi atitudinea din acele momente. Am încredere în antrenor şi în băieţi şi cred că vom face un turneu bun la Cluj-Napoca. De altfel, cele mai bune jocuri le-am făcut cu echipele din Cluj-Napoca, Oradea şi Sibiu, toate cotate peste noi ca valoare. În ultimii patru ani, meciurile cu clujenii au fost foarte echilibrate, indiferent unde s-au jucat, sperăm să facem o figură frumoasă şi de această dată. Cel mai important este să avem tot lotul valid pentru turneul final. Va fi un o competiţie aparte şi prin prisma faptului că meciurile se vor juca în sala Horia Demian, mai caldă şi mai primitoare, ceea ce înseamnă că vom evolua într-o atmosferă aşa cum ştiu clujenii să facă la meciurile de acasă”, a spus preşedintele Ilie Triţoiu despre duelul cu clujenii.

Pentru timişoreni urmează in jurul datei de 25 ianuarie prima partidă din a doua fază a grupei roşii, cu CSM Oradea acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.