Analize gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin, la Spitalul Municipal Timișoara

Analize gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin, la Spitalul Municipal Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

test babes papanicolau

Reprezentanții Spitalului Municipal Timișoara anunță că și în acest an se derulează programul național de screening pentru cancerul de col uterin, în cadrul secțiilor de obstetrică – ginecologie, aflate pe str. Odobescu, nr. 3.

Programul se adreseaza femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 64 ani, asigurate sau neasigurate, cu domiciliul în România şi care îndeplinesc următoarele condiţii: nu au un diagnostic confirmat de cancer de col uterin, sunt asimptomatice și nu au antecedente sugestive pentru patologia de cancer de col uterin.

„Programul nu se adreseaza femeilor care prezintă absenţa congenitală a colului uterin, prezintă histerectomie totală pentru afecţiuni benigne, au diagnostic stabilit de cancer de col uterin, au diagnostic stabilit pentru alte forme de cancer genital”, a informat Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal Timișoara.

Rezultatele Testului Babeș Papanicolau și, acolo unde este cazul, recomandările medicale se eliberează prin intermediul cabinetelor de ginecologie din ambulatoriul spitalului, la șapte zile de la recoltare.


Programul de lucru este luni și joi, între orele 08.00 – 16.00, marți și miercuri, între orele 08.00 – 15.00, iar vineri, între orele 08.00 – 14.00. Programări se pot face la numărul de telefon 0256 491664.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.