Două persoane, blocate într-un chioșc de ziare, din cauza unui șofer care...

Două persoane, blocate într-un chioșc de ziare, din cauza unui șofer care și-a parcat mașina în dreptul ușii

0
DISTRIBUIȚI

Sute de amenzi au fost acordate la Timișoara și zeci de mașini parcate la voia întâmplârii, în locuri nepermise, au fost ridicate. Într-un chioșc din Piața 700 două persoane au fost chiar blocate de un șofer care și-a parcat autoturismul, nepăsător, în dreptul ușii. Au așteptat intervenția autorităților pentru a putea fi liberi.

Incidentul a avut loc pe strada Sfântul Ioan, vizavi de Piața 700. Vânzătorul de la chioșcul de ziare, dar și un colaborator de-al său, au rămas blocați, din cauza unui șofer care parcat mașina în dreptul ușii. Le-a fost imposibil să mai iasă.

În trei zile, polițiștii din cadrul Serviciului Circulației Rutieră au acordat 404 amenzi și au fost ridicate 37 de autoturisme.


Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.