Petrecere cu seturi clasice pentru pasionații de muzică trance, la Timișoara

Petrecere cu seturi clasice pentru pasionații de muzică trance, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzici electronice sunt așteptați la un nou episod pus la cale de asociația Romanian Trance Family, în care publicul va avea parte de o noapte dedicată muzicii trance a anilor 2000.

„Asociația «Romanian Trance Family», înființată în anul 2018 reprezintă comunitatea oficială a pasionaților de muzică trance și progressive din România. Scopul asociației este de a readuce în prim plan trance-ul prin promovarea artiștilor români și prin organizarea de evenimente la nivel național și internațional.


În ultimii doi ani «Romanian Trance Family» a adus în prim planul comunității atât legende ale genului: precum Daniel Kandi (în București), dar și tinere talente care au urcat pe cele mai mari scene: precum Factor B (în Timișoara) și ReOrder (în București). Anul 2020 marchează startul unui parteneriat cu «Untold Fortune», scenă din cadrul celebrului festival, dedicată muzicii trance“, spune Axee, din partea organizatorilor acestui party.

Petrecerea „Digital Sounds pres. Trance Classics (Timișoara Edition)“ va avea loc vineri 28 februarie de la ora 22 la D’arc. În prim plan se va afla DJ-ul și producătorul român, The WLT, care va realiza un set dedicat lui Armin van Buuren, iar localii Axee si George Andreas vor realiza seturi dedicate Above & Beyond si Aly & Fila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.