Un egiptean cu drept de ședere în România a vrut să iasă...

Un egiptean cu drept de ședere în România a vrut să iasă ilegal din țară, pentru a-și căuta familia în Serbia

0
DISTRIBUIȚI

Deși era solicitant de azil în România, un egiptean a vrut să fugă din țară, pentru a ajunge în Serbia. Motivul era întemeiat, întrucât voia să se reunească cu familia sa, aflată în Serbia. Nu a putut trece, însă, de polițiștii de frontieră.

Oamenii legii de la Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, din Timiș, au depistat miercuri, 26 februarie, în jurul orei 17.00, un bărbat care dorea să iasă ilegal din România.


Avea asupra sa o carte de identitate grecească.. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unei cărţi de identitate originale, fiind falsă.

Bărbatul de 24 de ani este din Egipt, iar în urma controlului corporal, polițiștii de frontieră au găsit asupra sa documentul temporar personal emis de autoritățile din România. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a obţinut documentul grecesc fals de la o persoană necunoscută din Bucureşti, contra sumei de 150 de euro. Totodată a declarat că dorea să ajungă la familie în Serbia şi că nu deţinea documente legale pentru a trece frontiera.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals şi uz de fals, fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.