Hip-hop de Timișoara: Kaos Ink a lansat videoclipul „E de bine“ VIDEO

Hip-hop de Timișoara: Kaos Ink a lansat videoclipul „E de bine“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Kaos Ink, unul din membrii crew-ului timișorean Hip Hop TM a lansat un videoclip nou la piesa „E de bine“, piesa fiind mixată și masterizată de Prat.

Printre aparițiile inedite ale crew-ului timișorean HipHop TM, care își propune să coaguleze mișcarea de hip hop din orașul nostru se numără și piesele editate sub genericul MCs United. Primul videoclip din această serie a fost filmat în cadrul festivalului Codru de anul trecut și s-a bucurat de succes în rândul fanilor acestui stil muzical, iar cel de-al doilea „cypher“ a beneficiat din nou de succes.

„Această mișcare a luat naștere la Codru Fest, la inițiativa organizatorilor Kaos INK, MCx Woodie si Mithrill, care au avut ideea de a lansa un cypher cu mai mulți MC-ii activi în cadrul scenei de muzică underground din Timișoara pe un instrumental realizat de DJ Flamă. Deși în videoclipuri nu este o succesiune ciclică de MC-ii care fac «freestyle», denumirea de «cypher» a plecat din modul în care au fost create cele două piese: fiecare MC și-a prezentat strofa în cercul format de ceilalți colegi, iar apoi se relua ordinea de la început.


Tematica celor două materiale lansate până acum au fost: «De ce vrei sa fii MC» la primul și «Război interior», la cel de-al doilea. În fiecare oraș din România în care s-a dezvoltat fenomenul de «rap», pe stiluri de hip-hop, trap, grime sau drum & bass, artiștii locali au adus câte o viziune unica, reprezentativă zonei din care fac parte. Unul din scopurile MCs United este promovarea originalității fiecărei zone, începând cu punctul de plecare din Timișoara. Inclusiv artiștii pe care îi puteți vedea și asculta pe cele două piese, nu sunt toți originari din Timișoara, însă își desfășoară activitatea aici“, au spus inițiatorii acestui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.