The Mono Jacks lansează noul album, „Gloria”, cu un concert la Timișoara...

The Mono Jacks lansează noul album, „Gloria”, cu un concert la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația The Mono Jacks lansează noul album de studio, „Gloria”, la Timișoara, cu un concert care va avea loc vineri, 28 februarie, de la ora 21, la Casa Tineretului.

De-a lungul anilor, trupa lui Doru Trascău (care a devenit cunoscut melomanilor și grație trupei sale anterioare AB4) a susținut concerte în cadrul unor festivaluri ca Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF sau Electric Castle. Înaintea acestui album, The Mono Jacks a lansat două albume: „Now In Stereo” (2010) şi „Ușor distorsionat” (2017), dar și două EP-uri , care au repurtat succes în rândul publicului.
„Una dintre primele piese la care am lucrat este «Gloria», care de altfel dă și numele albumului.


«Gloria» este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. «Gloria» poate să te înșele, însă. «Gloria» poate să te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. «Gloria» poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. «Gloria» te poate ucide. «Gloria» este o frământare sau căutarea unui sens. «Gloria» este șansa noastră de a deveni nemuri­tori. Și eu de ce aș vorbi despre glorie, dacă nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?”, a spus Doru Trăscău.

Albumul „Gloria” a fost înregistrat între noiembrie 2019 – ianuarie 2020 la UNDA Recording în București (inginer de sunet Dan Georgescu) și conține 11 piese în limba română. Mixul albumului a fost realizat de Dan Georgescu, iar masterul de Cristian Varga.

Foto: Shamrockraver Photography

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.