Adrian Orza, despre candidatura la Primăria Timișoara: „Trebuie să scoatem orașul din...

Adrian Orza, despre candidatura la Primăria Timișoara: „Trebuie să scoatem orașul din fundătura în care se duce!”. Ce dezvăluire în premieră a făcut la PRESSALERT LIVE

2
DISTRIBUIȚI

Adrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei, singura persoană care a reușit să câștige ca și candidat idependent funcția de consilier local în orașul de pe Bega, a fost invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, în studiourile on.set. Orza se numără printre cele patru persoane care și-au anunțat până acum intenția de a candida pentru funcția de primar al Timișoarei.

Cum a obișnuit, este singurul care nu va candida sub sigla vreunui partid politic, ci o face, din nou, ca independent. Întrebat ce-l mână în luptă, Adrian Orza a menționat că „în Timișoara ar trebui să punem punct chestiunii ăsteia de apartenență politică și să facem în așa fel încât să scoatem orașul din fundătura în care se duce! Asta m-a mânat în luptă!”.

Orza a explicat și de ce nu a ales să candideze din partea unui partid politic.


A rememorat momentul 2016, când, după alegeri, a câștigat funcția de consilier local. Apoi ofertele au curs pe bandă rulantă, din partea tuturor partidelor, după cum a dezvăluit în premieră însuși Orza la PRESSALERT LIVE.

„Vreau să vă spun în premieră un lucru pe care nu-l știe nimeni. După ce am câștigat mandatul în 2016 și urmau foarte repede în toamnă parlamentarele, am fost contactat de toate partidele. Doar de UDMR nu am fost contactat, probabil nu mă calific etnic la chestiunea respectivă. Spun asta deși am cunoscut oameni buni în consiliul local, din partea UDMR. Am fost contactat de oameni din Guvernul Cioloș, să mă alătur partidului său. Am fost contactat de prim-miniștri, de conduceri centrale, de toate partidele”, a dezvăluit Adrian Orza la PRESSALERT LIVE, menționând că atunci nu se înființase USR.

Deși nu a vrut să dea nume atunci când a fost întrebat cine l-a contactat din partea PSD, Orza a spus ce l-a determinat să nu accepte ofertele primite. „Le-am spus că nu pot accepta pentru că oamenii mi-au dat votul acesta și nu pot să plec. Unii mi-au dat chiar loc pe lista la Parlament și am zis că nu pot! Am rămas în consiliul local, un salahor pentru acest oraș, până la urmă e cea mai joasă funcție pe care o poți avea”, a explicat Orza.

Deși va candida independent, Adrian Orza a spus că va sta la masă cu orice partid care intenționează să-l susțină.

2 COMENTARII

  1. Slab se vrea primar dar el tace și stă drepți în fata lui Robu…….. Păi așa las-o încolo de treabă!!!!!!
    Dacă nu ai sânge în instalație și nu zici lucrurilor pe nume atunci degeaba ceri voturi. Ști multe de Robu și nimic, taci, dar ai tupeul să ceri voturi. Pa. Dute la muncă nu la întins mâna băiatule….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.