Robu îi răspunde lui Dominic Fritz pe tema semaforizării în Timișoara: „Să...

Robu îi răspunde lui Dominic Fritz pe tema semaforizării în Timișoara: „Să vină procuratura, nu neica X justițiarul, și să vadă dacă cineva a greșit și să îl pedepsească”

9
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a ținut să vină cu precizări, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, după ce Dominic Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara, a făcut o serie de dezvăluiri, pe Facebook, despre cum o firmă apropiată administrației Robu a primit contracte de peste 17 milioane de lei fără licitație pentru lucrări pentru sistemul de trafic management și supraveghere video.

Cel la care face referire Samuel Dominic Fritz este Ionuț Gaiță, asociat în firma SC Backup Tehnology SRL, acesta fiind asociat într-o altă firmă și cu soția unuia dintre directorii de la Colterm SA, Mihai Golu.


Firma lui Gaiță are contracte cu Colterm, iar acesta s-a remarcat prin faptul că a sponsorizat cu nu mai puțin de 200.000 euro echipa ACS Poli, ”nășită” de Nicolae Robu. Ionuț Gaiță este, de asemenea, membru în consiliul de administrație de la Horticultura SA.

Pe de altă parte, Nicolae Robu a afirmat că ceea ce susține Dominic Samuel Fritz este o „mizerie de nedescris” și a solicitat să vină „procuratura” pentru a investiga această situație.

„Acum a apărut o mizerie de nedescris vizavi de nu știu ce deturnări cu semaforizarea, tot felul de bazaconii care nu au nicio legătură cu realitatea. Să vină, domle, procuratura, nu neica x justițiarul, și să vadă dacă cineva a greșit și să îl pedepsească. Sunt prostii fără seamă. Lumea vrea ca liberalii să fie excluși. Acum, dacă noi suntem la putere, firmele liberale să nu vină la licitații, să nu se implice, oamenii competenți, peneliști, să nu vină la concursuri, să nu poată câștiga concursuri. Păi ce minte au cei care au asemenea pretenții? Se descalifică total”, a declarat primarul Timișoarei.

9 COMENTARII

  1. Legea 98/2016, a achizițiilor publice, art.11
    (2) Autoritatea contractantă nu are dreptul de a diviza contractul de achiziție publică în mai multe contracte distincte de valoare mai mică

    Păi tocmai asta s-a întâmplat la ultima achiziție. Deci da, o mizerie de nedescris. Făcută de Robu.

  2. Da, „sa vina procuratura corupta de partid”, nu-i asa, imputitule? Cand studentul a fost strivit de poarta ta ratata facuta pentru spaga nu ai gresit, nu? Criminalule.

  3. Voi vedeți că acum Robu o da pe față cu procurorii??????? Se vede că are mare încredere în procurorii DNA că lui nu ii va face nimic!!!!!! Frumos așa ceva nu credeam că am să văd cum un primar se laudă că procurorii oricum nu ii va face nimic. Celor din DNA le trasmit să se gândească bine că toate se întorc și nimic nu e făcut pe vecie……..,,,, ar trebui să se gândească ce vor și dacă le convine situația ca pe viitor copii lor să crească în acest mediu de,,,,, lumea interlopă,,,,,,,, sunt și vreau să cred că sunt și procurori de bună credință în DNA și poate va veni o zi când chiar vor începe să facă curățenie în primăria Timișoara!!!!!!!

  4. Ai tupeu Robule, oare mă întreb de ce nu te arestează nimeni băi interlop ce ești????? Ai o atitudine de interlop așa vedem noi alegători, populația, cetățeni normali care ar vrea să trăiască într-un oraș normal și fără corupție……….,,,,,?????? De unde știe Robu ca procurorii DNA nu ii va face nimic????? Așa îi invită parcă ii cheamă la un șpriț???? Poate știe Robu ceva??????? Sau poate cei din DNA nu au curajul să se atingă de el că au și ei bubele lor??????

    Noi cetățeni observăm ca DNA ar fi compromis total în legătură și față de primăria Timișoara??????

    Robu împreună cu Nasleu au furat și dat pământul de la Horticola și DNA nimic????? Oare de ce?????

    Furt din patrimoniul statului și al primăriei și DNA nimic?????

    Bine că în Timișoara poți să furi case și terenuri de la stat și nu faci nici o oră de pușcărie dar dacă dai bani între persoane fizice cu titlu de împrumut sau mită e pușcărie 24ore??????? DNA aplică legi după un alt cod penal????

    Robu cu gașca din primărie au furat zeci de ha din patrimoniul primărie Horticola de milioane de euro și DNA chiar nu face nimic?????? Oare asta o fi normalitate????

    Nu mai există nici un procuror în DNA cu moralitate și coloana?????

    Voi cei din DNA chiar nu vreți să faceți nimic în legătură cu gașca de interlopi din primărie??????

  5. Domnule primar Robu Nicolae de furtul de pământ de la Horticola știți ceva???? Aveți legătură?????

    Cu Dejeu de la Oradea vă cunoașteți????

    S au furat zeci de ha de pământ din patrimoniul statului și nimeni nu face nimic?????? SRI?????? DNA?????????

    AXA Robu din Timișoara și Dejeu de la Oradea au furat pământ de milioane de euro, Horticola, calea urseni??????

    Vine unul din Oradea, se dă moștenitor în Timișoara, Robu Nicolae il și susține la dezbaterile de la primărie cu cetățeni din calea urseni, ca ulterior să aflăm că de fapt acolo este furt de teren cu Robu primarul în frunte…..

    Cetățenii care ați fost la dezbateri în legătură cu blocurile de la Horticola scrieți și spuneți-vă și voi dezamăgirea?????

    Curaj nu vă fie frică ca doar nu o fi Robu un al doilea Ceaușescu……

  6. Ultrailegalistul Robu Nicolae primar și bineînțeles omul mafiei da lecții de morală, urât primare ești depășit, te mai țin uni procurori departe de gratii dar o să vedem cât mai pot și ei, Dumnezeu oricum te vede și………
    …………. . așa să îți ajute Dumnezeu ție și mai ales copiilor tai cum spui adevărul!!!!!!!!!…………
    Toate se vor întoarce împotriva ta și celor ce te sprijină acum și te țin în brațe……
    Va veni vremea când și cei din instanță vor pleca……
    Acum ești prea sigur pe tine deoarece se vede că ai blat atât în instanță cât și la procuratura,,,,, DNA,,,,,,
    Noi cetățenii vedem asta dar toate vor avea la un moment dat un final…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.