Cel mai recent bilanț al autorităților: 762 de cazuri de coronavirus confirmate...

Cel mai recent bilanț al autorităților: 762 de cazuri de coronavirus confirmate în România de la începutul epidemiei

0
DISTRIBUIȚI

Numărul cazurilor de pacienți infectați cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, crește de la o zi la alta în România, în condițiile în care capacitatea de testare este încă limitată.

„Până astăzi, 24 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 19 la București, trei la Craiova, doi la Constanța, una la Cluj și una la Iași). Până astăzi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Suceava, Craiova și Iași, au decedat.


De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 4 ani și 85 de ani”, a transmis Grupul de Comunicarea Strategică.

La Terapie Intensivă sunt internați în acest moment 16 pacienți, din care șase în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.515 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 83.970 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, de la începutul epidemiei au fost prelucrate 12.624 de teste, din care 461 în unități medicale private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.