Centru pentru bolnavii de cancer în fază terminală, la Spitalul Municipal Timișoara

Centru pentru bolnavii de cancer în fază terminală, la Spitalul Municipal Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

bolnav cancer

Primăria Timișoara intenționează să amenajeze un centru pentru bolnavii de cancer aflați în faze terminale în cadrul spitalului municipal. În acest sens, recent, municipalitatea a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru expertiză tehnică și faza DALI pentru transformarea unui corp de clădire aflate pe str. Victor Babeș în centru pentru îngrijiri paliative. Imobilul se află lângă spațiul în care-și desfășoară Secția de Oncologie Medicală a Spitalului Municipal Timișoara, în care sunt internați bolnavi din tot vestul țării.

„Este în licitație achiziția serviciilor de proiectare pentru expertiză tehnică și DALI pentru refuncționalizarea și reabilitarea corpului de clădire internat de pe str.


Victor Babeș, nr. 22, imobil în care spitalul municipal va face centrul pentru îngrijiri paliative. Acolo era un internat practic abandonat, erau niște cazări mai mult clandestine decât oficiale. Am schimbat destinația clădirii și acolo am mutat clinica de chimioterapie a spitalului municipal. Am acționat în forță, am golit clădirea, am reabilitat-o și am asigurat condiții bune pentru această secțiune a spitalului municipal. Mai este un corp de clădire care atunci a rămas nefolosit, este un corp mai mic, cu spații mai puține. Și acolo spitalul municipal va amenaja un centru pentru îngrijiri paliative”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Conform reprezentanților Primăriei Timișoara, valoarea estimată a contractului de proiectare este de aproape 35.000 lei, iar termenul se realizare este de 60 de zile. Firmele interesate pot depune oferte până în data de 7 aprilie, la ora 15.00.

2 COMENTARII

  1. BRAVO!!! Foarte bine! Felicitari si mult succes in continuare celor implicati mai ales domnului prof. Univ. dr. Virgil Paunescu. Sunteti un om cu suflet mare si Timisoara are nevoie de dvs.

  2. BRAVO!!! Foarte bine! Felicitari si mult succes in continuare celor implicati mai ales domnului prof. Univ. dr. Virgil Paunescu. Sunteti un om cu suflet mare si Timisoara are nevoie de dvs

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.