Sute de magazine din Timișoara au fost amendate pentru că funcționează ilegal

Sute de magazine din Timișoara au fost amendate pentru că funcționează ilegal

0
DISTRIBUIȚI

De la începutul anului polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au luat la bani mărunți sute de magazine din Timișoara, pentru a constata dacă funcționează în legalitate. Aproape jumătate dintre societățile comerciale au fost amendate, în urma neregulilor care au fost constatate.

Acțiunea amplă a polițiștilor locali, demarată la începutul anului și finalizată în 29 februarie, a venit în contextul în care societățile comerciale sunt obligate să obțină viza pentru anul în curs.


Au fost verificate 465 de societăți comerciale, iar 226 dintre ele au fost amendate. Sancțiunile primite sunt între 1.000 și 1.500 de lei.

Societățile comerciale verificate fie nu au avut acord de funcționare, fie nu era avizat la zi, comercializau produse și servicii pe piață altele decât cele înscrise în autorizație etc. Astfel de acțiuni sunt organizate periodic, pe lângă celelalte activități pe linie comercială, având scopul de a transforma activitățile comerciale în activități legale, civilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.