Noua șefă a DSP Timiș, soția unui antreprenor care face afaceri cu...

Noua șefă a DSP Timiș, soția unui antreprenor care face afaceri cu DSP Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Vasile Rădulescu, soțul Lucianei Mariana Rădulescu, noua șefă DSP Timiș, deține firma Extrem Consult, care prezintă DSP Timiș drept principal beneficiar în portofoliul companiei, a transmis libertatea.ro. Mai mult, în timp ce ea era director executiv al Casei Județene de Asigurări de Sănătate, firma câștiga contracte cu instituțiile de sănătate din județ, mai scris sursa citată. Obiectul firmei este consultanță și audit.

Vă reamintim că, zilele trecute, Cornelia Malac, fosta șefă DSP Timiș, a fost demisă după ce s-a blocat în fața jurnaliștilor la o conferință de presă, chiar la debutul epidemiei de coronavirus în România.

Conform termene.ro, Vasile Rădulescu, fost șef al Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorului (OJPC), deține 50% din firma Extrem Consult, fiind și administrator.


Între 2016 și 2019, firma a câștigat contracte – în general cumpărări directe – în valoare cumulată de peste 200.000 de euro cu DSP Timiș, DGASPC Timiș, Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare, Spitalul Jimbolia, Primăria Săcălaz, Direcția de Prestării Servicii Timiș și așa mai departe.

Contactată de jurnaliștii Libertatea, Lucia Mariana Rădulescu a răspuns printr-un mesaj scurt, referindu-se la soțul ei și la contractele cu DSP Timiș: „A renunțat deja”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.