Șefa DSP Timiș, schimbată din funcție ca urmare a gafelor făcute în...

Șefa DSP Timiș, schimbată din funcție ca urmare a gafelor făcute în plină criză

4
DISTRIBUIȚI

Cornelia Malac, șefa Direcției de Sănătate Publică Timiș, a fost schimbată din funcție, în această seară, conform sursadevest.ro. Decizia Ministerului Sănătății vine după ce Malac a făcut mai multe gafe în contextul crizei provocate de coronavirus.

Prima dintre acestea a fost făcută în momentul în care a fost confirmat primul caz de infectare cu coronavirus la Timișoara. Concret, șefa DSP Timiș nu a reușit să spună câteva cuvinte despre acest caz, în cadrul unei conferințe de presă, întâmpinând grave probleme de exprimare.

Potrivit sursei citate, în locul Corneliei Malac a fost numit în funcția de director interimar Luciana Mariana Rădulescu, fost director executiv al CJAS Timiș, începând cu anul 2012.

Cornelia Malac va ocupa postul de director economic în cadrul DSP Timiș.

Reprezentanții DSP Timiș ne-au comunicat că până în acest moment nu a ajuns decizia de înlocuire a Corneliei Malac din funcția de director al instituției.

Las asta aici ca sa nu ne mai intrebam de ce.


Cineva trebuie sa isi asume ce zice si cum dracu sa faca asta cand toti is presati de functiile politice?! In plus, e nevoie de oameni care sunt in stare sa zica coerent doua fraze. Imagini: Daniel Preda#timis #covid19 #conferintadepresa

Publicată de Anderka-Maria Iancea pe Joi, 5 martie 2020

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.