Inițiativă pentru sprijinirea medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara...

Inițiativă pentru sprijinirea medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara în lupta cu coronavirusul. E nevoie de săpun, dezinfectanți, pijamale și lenjerii de pat

0
DISTRIBUIȚI

Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara in faliment solutie

Cetățenii s-au mobilizat cu scopul de a da o mână de ajutor personalului medical de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, unde sunt aduse toate cazurile de coronavirus din vestul țării.

Astfel, Asociația „Școala Mamei Junior”, fondată de medicul Ioana Vârtosu, a inițiat o campanie de strângere de fonduri și/sau de materiale necesare în unitatea medicală de la Pădurea Verde. Concret, Ioana Vârtosu a anunțat că este nevoie de pijamale, lenjerii de pat, săpun și dezinfectanți de mâini.

„Și noi putem ajuta! Dincolo de faptul că ajutăm prin faptul că stăm acasă și îi protejăm pe cei din jur, vă cer ajutorul în ceva concret ce putem face în acest moment pentru Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș”. Personalul spitalului nu doar că trebuie să facă față din punct de vedere medical acestei situații, dar e nevoie să facă față și aprovizionării necesarului de medicamente, dezinfectanți, măști, costume de protecție, kituri de testare și câte și mai câte… Dar este ceva ce putem face chiar și noi! Concret, este nevoie de pijamale, lenjerii de pat, săpun, dezinfectanți de mâini.


Nu mergeti direct la spital cu ele! Contactați-mă pe WhatsApp la 0723762175 pentru a vă da detalii legate de locul de strângere. Dacă aveți de donat lenjerii de pat și pijamale care nu sunt noi, vă rugăm să le spălați înainte! Ideal ar fi să luăm lenjerii de pat de spital de unică folosință. De asemenea, avem nevoie și de o firmă de curățătorie care să spele toate pijamalele și lenjeriile de pat primite (ar fi ideal sponsorizare!)”, a scris Ioana Vârtosu, pe Facebook.

De asemenea, fondatorul Asociației „Școala Mamei Junior” informează că personalul medical de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara ar mai avea nevoie de halate de unică folosință impermeabile, dezinfectant pentru mâini, dezinfectant rapid suprafețe, măști protecție cu filtru FFP2 sau FFP3 pentru riscuri biologice, măști chirurgicale cu elastic cu trei pliuri, ochelari protecție și de mănuși de examinare.

„Cine dorește să sprijine acest demers financiar poate dona direct în contul asociației sau prin contract de sponsorizare. Asociația Școala Mamei Junior, CIF 22859133, RO 02 RZBR 0000 0600 0989 3290. Împreună suntem mai puternici”, a precizat medicul Ioana Vârtosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.