Cum puteți plăti taxele și impozitele la Primăria Timișoara fără să mergeți...

Cum puteți plăti taxele și impozitele la Primăria Timișoara fără să mergeți la ghișeu

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a postat, în această dimineață, un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îi îndeamnă pe timișoreni să plătească taxele și impozitele locale online, ca măsură de prevenție față de coronavirus.

”Pentru plata impozitelor și taxelor datorate bugetului local al Municipiului Timisoara, precum și pentru depunerea sau ridicarea documentelor administrativ-fiscale, recomandăm contribuabililor să utilizeze aplicația informatică ”ATLAS” ce poate fi accesată pe portalul www.dfmt.ro, secțiunea ”Servicii on – line”, subsecțiunea ”Vizualizare/plată impozite și taxe ”.


Pentru persoanele (fizice și juridice) care nu dețin un cont creat pe platforma informatică mentionată, în vederea obținerii acestuia, vă rugăm să accesați același portal, secțiunea ”Obținere ID”, să completați CEREREA on-line pentru emiterea id-ului de internet (user și parolă pentru Modelul de consultare și plată on-line a taxelor și impozitelor locale), să atsați, în format pdf sau jpg, actul de identitate (carte sau buletin de identitate) și să le transmiteti prin e-mail pe adresa office@dfmt.ro. Pentru orice alte informații, vă rugăm să accesați același portal, secțiunea ”Informatii DFMT”, subsecțiunea ”Contact”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că în țara noastră, până în acest moment, au fost confirmate 47 de cazuri de coronavirus. În prezent, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara sunt internate cinci persoane cu coronavirus, dar niciuna nu este din județul Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.