Trei jucători străini ai „Leilor din Banat” au rămas în Timişoara. Ce...

Trei jucători străini ai „Leilor din Banat” au rămas în Timişoara. Ce spune Dragan Petricevic despre pauza competiţională forţată

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara se află la rândul ei in pauză forţată din cauza pandemiei de coronavirus. Antrenorul Dragan Petricevic, „promovat” intre timp şi in postura de manger al secţiei de baschet, e in această perioadă cu ochii pe jucătorii săi.

Tehnicianul a spus pentru pagina oficială a clubului autorităţilor că jucătorii sârbi, la fel ca cei români, au ajuns la casele lor. In schimb, americanii Sherwood Brown, Troy Franklin şi belgianul Amaury Gorgermans, au rămas in oraşul de pe Bega.

„Cel mai important este că toți băieții sunt sănătoși.


Staff-ul tehnic și staff-ul medical țin legătura permanent cu componenții lotului. Românii și jucătorii care locuiesc în Serbia – Komatina, Pesakovic, Mirkovic – au ajuns la casele lor. Sârbii se află în autoizolare, care este urmărită foarte atent de autoritățile din țara vecină. Au rămas la Timișoara americanii Sherwood Brown și Troy Franklin, dar și belgianul Amaury Gorgemans. Amaury a încercat să plece în Statele Unite, împreună cu soția și cu băiatul lor în vârstă de aproape trei luni, dar acest lucru este foarte greu de realizat și riscant”, a declarat Dragan Petricevic.

„Principalul” şi managerul „leilor” (după indepărtarea lui Ilie Triţoiu din club) a vorbit şi despre situaţia complicată in care se află competiţia internă, blocată cel puţin pe perioada stării de urgenţă, până la 16 aprilie. „Va fi foarte greu să vorbim despre încheierea campionatului, dacă perioada stării de urgență se va prelungi. Acum, însă, este esențial să ne îngrijim fiecare de propria stare de sănătate și de a celor din jurul nostru, să respectăm recomandările autorităților și mai puțin să ne gândim dacă putem termina acest sezon al Ligii Naționale”, a conchis Petricevic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.