Un nou semnal de alarmă în vestul țării. Asistentă medicală: „Nu avem...

Un nou semnal de alarmă în vestul țării. Asistentă medicală: „Nu avem echipament!” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență din Reșița a fost desemnat ca locație pentru pacienții bolnavi de COVID-19 din județ, până la pregătirea celui din Caransebeș, însă unitatea medicală nu este nici pe departe pregătită pentru acest lucru.

Reșița.ro relatează momentul în care o pacientă suspectă de a fi infectată cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, a fost adusă de la Unitatea de Primiri Urgențe la Staționarul 3, unde s-a produs un blocaj.


Echipajul de pe ambulanță, care a adus pacienta, era echipat corespunzător (costum sepcial, mănuși, mască, vizieră), însă nu dorea să urce în secție. În același timp, una dintre asistentele din Staționarul 3 a ieșit pe geam și a strigat către cei de la ambulanță să urce ei cu pacienta, că ele nu pot coborî după aceasta „Nu avem echipament (de protecție, n.r.), doamnă!”.

Până la urmă, pacienta, care se putea deplasa singură, a fost preluată de un medic echipat sumar pentru astfel de situații, cu un simplu halat de protecție, mănuși și mască.

1 COMENTARIU

  1. Nu mai intrati in spitale doamnelor. Sa mearga Orban si mascarici de ministri ai sanatatii sa trateze pacienti infectati. Suntem singura tara din lume unde 60% din cazuri sunt asistente mediacale si doctori. Trimit oamenii la moarte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.