Opt noi decese în România la pacienți confirmați cu COVID-19. Bilanțul total...

Opt noi decese în România la pacienți confirmați cu COVID-19. Bilanțul total a ajuns la 290

0
DISTRIBUIȚI

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, sâmbătă după-amiaza, alte noi opt decese la pacienți confirmați cu noul coronavirus. Este vorba de pacienți cu vârste cuprinse între 27 și 98 de ani. Bilanțul deceselor ajunge la 290.

Potrivit GCS, este vorba de un bărbat de 75 ani din județul Bacău, care a murit vineri și care mai suferea de insuficiență renală acută, adenom de prostată și insuficiență hepatică acută. Acesta a fost internat în 2 aprilie în Spitalul Moinești cu pneumonie interstițială, în aceeași zi fiind transferat la Spitalul Onești – Boli Infecțioase. El a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19 în 3 aprilie.

Tot vineri s-a înregistrat și decesul unei femei de 67 ani din județul Timiș. În data de 9 aprilie, aceasta a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Timișoara de unde a fost transferată în Spitalul CFR Timișoara. Ea a fost confirmată pozitiv vineri și mai suferea de neoplasm bronhopulmonar, obezitate, diabet zaharat tip II și tumoră glanda suprarenală stângă.

Un bărbat de 78 ani din județul Iași a murit sâmbătă la Spitalul Județean de Urgență Iași.


Acesta era confirmat cu noul coronavirus din 25 martie și mai avea hepatocarcinom multicentric, ciroză decompensată și hepatita virală tip C.

Un alt bărbat de 78 ani din municipiul București, internat inițial în Spitalul Sf. Ioan București și transferat în ATI la Spital Colentina, a decedat vineri. Acesta era confirmat cu COVID-19 din 5 apilie și mai suferea de fibrilație atrială paroxistică, sindrom de colestază și citoliză și șoc septic pulmonar.

Un bărbat de 54 ani din județul Suceava a murit în 7 aprilie la domiciliu, fără să aibă comorbidități. Probele au fost recoltate la o zi după deces, iar rezultatul pozitiv la coronavirus a fost dat în 9 aprilie.

GCS a anunțat și decesul unui bărbat de 27 ani din județul Suceava, care suferea de fibrilație atrială paroxistică, sindrom de colestază și citoliză, șoc septic pulmonar, schizofrenie și care era consumator de alcool. Acesta a murit în 6 apilie, iar probele au fost recoltate în 8 aprilie. Rezultatul pozitiv pentru coronavirus a fost anunțat în 9 aprilie.

O femeie de 98 ani din județul Suceava a murit la domiciliu în 1 aprilie. Probele au fost recoltate în 2 aprilie, iar rezultatul pozitiv la coronavirus a fost dat în 9 apilie.

În 5 apilie a murit un bărbat de 47 ani din județul Suceava, care mai suferea de hipertensiune arterială și obezitate. Acestuia i-au fost recoltate probe a doua zi după deces, iar rezultatele au fost anunțate în 9 aprilie.

Potrivit GCS, bilanțul deceselor înregistrate în România la pacienți cu COVID-19 a ajuns la 290.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.