20.000 euro pentru medicii eroi din Timiș care luptă cu coronavirusul, după...

20.000 euro pentru medicii eroi din Timiș care luptă cu coronavirusul, după o acțiune a Rotary Cetate Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Rotary Cetate Timișoara și compania de transport și logistică Fartud au lansat o acțiune de suport pentru Spitalul de Cardiologie din Timișoara și pentru medicii de familie din județul Timiș. Este votba de o sponsorizare de 20.000 de euro ca sprijin direct pentru cei care luptă direct cu pandemia de coronavirus.

Jumătate din bani vor merge spre ”Cardio” și să facă testele de specialitate pentru cei suspecți de infectare, pentru vestul României.


Diferența, 10.000 de euro, au fost direcționați spre Asociația Timisiensis și spre proiectul ”Medici&Salvatori”. Acest proiect vine în sprijinul celor 416 medici de familie din județul Timiș, care au nevoie de materiale și echipamente de specialitate.

”Este datoria noastră să fim alături de cei care duc greul acestei pandemii, cei care se preocupă de sănătatea noastră și care suportă riscuri majore în fiecare zi. Ca rotarieni, aceasta a fost dintotdeauna preocuparea noastră, să ajutăm și să ne implicăm acolo unde comunitatea are nevoie de noi” spune secretarul Clubului Rotary Cetate Timișoara, Werner Wolff, viitorul președinte al clubului în mandatul 2020-2021 și inițiatorul acestui proiect de sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.