Curtea de Apel Timișoara, veste proastă pentru Boncu și gruparea sa în...

Curtea de Apel Timișoara, veste proastă pentru Boncu și gruparea sa în dosarul traficului de cocaină

5
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a dat, astăzi, o veste proastă grupării de traficanți de cocaină condusă de liderul interlop Lucian Boncu. Vă reamintim că prin rechizitoriul DIICOT au fost trimiși în judecată Lucian Boncu, Paul Ștefan, Marius Oltean, Alin Cionca, Deian Miloșev, Stelian Bona, Remus Banciu, Ramiz Catovic, Nicolae Gavrilă, Niculai Săhlean, Radu Alin Novac, zis ”Jack” și Dan Ștefan.

Aceștia sunt trimiși în judecată pentru mai multe infracțiuni – constituire de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului, punerea la dispoziție a locuinței pentru consum de droguri, camătă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Lucian Boncu și Deian Miloșev au fost rearestați în dosar după ce polițiștii antidrog și procurorii DIICOT au adus probe din care reieșea că au încălcat condițiile arestului la domiciliu, luând legătura unul cu altul și planificând cum să se răzbune după ce erau puși sub control judiciar.

După trimiterea în judecată de către DIICOT, dosarul a intrat în procedura de cameră preliminară, Tribunalul Timiș respingând excepțiile invocate de apărătorii inculpaților.


Astăzi s-a judecat, la Curtea de Apel Timișoara, contestația care ar fi trebuit să ducă la retrimiterea dosarului la DIICOT pentru refacerea anchetei. În urma deliberării, instanța a respins definitiv toate contestațiile. În aceste condiții, Tribunalul Timiș trebuie să stabilească primul termen pentru a începe judecarea pe fond a dosarului de trafic de cocaină.

5 COMENTARII

    • Ala a stat initial 24h arestat, dar probabil ca a spus si ce stia si ce nu stia, a sifonat mai mult decat se-asteptau procurorii, asa ca baietii l-au eliberat! Tu ai senzatia ca daca e plin de muschi, are si creier, sau mai mult de 1 neuron??? :-))) Ahh, fii linistita ca individu’ nu numai ca are telefonul ascultat, dar cred ca si noaptea ii asculta astia visele sau ce vb in somn ;-)))
      Ii vine randul si lui, oricum nu scapa, pt ca vor mai sifona si altii ca sa-si scape pielea 🙂 acum asa se fac jocurile: scapa fiecare cum poate, prin ce mijloace poate….! ;))

  1. Boncule cand o sa intelegi ca rau facut si sifoneala s a reintors.Acu boncule te face paul .Cum spuneai tu la masa ca nime nu se atinge de tine fara sa scape na iaca ca te fac oamenii tai baule.Sclavu de paul a ajuns sa te toarne

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.