Ioan Nasleu, show cu lăutarii la botezul nepoatei celebrului contrabandist Omer Radovancovici....

Ioan Nasleu, show cu lăutarii la botezul nepoatei celebrului contrabandist Omer Radovancovici. Cum explică protejatul lui Robu întâlnirile cu ”Prințul Clisurii”

10
DISTRIBUIȚI

 

Ioan Nasleu la petrecerea nepoatei contrabandistului Omer Radovancovici Foto captură Youtube

Ioan Nasleu, prietenul și omul de încredere al primarului Timișoarei, este în prim-planul unui videoclip realizat, în 16 februarie 2020, la botezul nepoatei celebrului contrabandist de pe Clisura Dunării, Omer Radovancovici, cel care în perioada embargo-ului era supranumit ”Prințul Clisurii”, devenit simbolul afacerilor ilegale cu combustibil și țigări. Fost primar PD-L al comunei Pojejena, Omer Radovancovici a fost condamnat, în 2013, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul instrumentat de DIICOT legat de contrabanda cu țigări din duty-free-urile din portul Moldova Veche, alături de vameși și polițiști de frontieră. În locul lui Omer, la primărie a venit soția sa, Mira Radovancovici, aleasă pe listele PSD. Vă reamintim că Nasleu este celebru pentru chefurile la care a participat alături de liderul interlop Lucian Boncu.

Videoclipul a fost postat, ieri, de fiica lui Radovancovici, cea care este și administratorul sălii de evenimente, unde s-a ținut petrecerea. Mai bine de jumătate din montajul de 40 de minute de la botez îl au în prim plan pe Ioan Nasleu. În primele imagini, se vade cum Ioan Nasleu stă lângă muzicanți, cu un pahar în mână, în timp ce lumea dansează în horă. La un moment dat, Nasleu intră de unul singur în mijlocul horei și le face semn acordeoniștilor să-l urmeze. Șeful de la Piețe SA scoate o bancnotă de 100 lei și o dă unuia dintre acordeoniști și începe să-i dirijeze. Cheamă apoi, în mijlocul celor care dansau saxofonistul și unul dintre cei care cânta la vioară, indicându-le locul unde să stea. Apoi, cu gesturi largi și ferme, Nasleu începe să-i dirijeze, în timp ce se mișcă pe ritmurile muzicii sârbești. Oprește instrumentiștii brusc, pentru a se auzi fie doar vioara, saxofonul sau acordeonul. Cu paharul în mâna stângă, omul de încredere al primarului Robu ridică mâna dreaptă înspre tavan când aude ”trilurile” vioarei.

Sub directa îndrumare a lui Ioan Nasleu, cântăreții încep o melodie despre prietenie în limba sârbă în timp ce acesta se apleacă și gesticulează, dansând și dirijând în același timp. În acest timp, fiica și ginerele lui Omer Radovancovici dansează și-l privesc zâmbind pe Nasleu care dănțuiește în fața unuia dintre acordeoniști. Show-ul lui Nasleu în fața muzicanților continuă minute în șir sub privirile celorlalți petrecăreți. Șeful de la Piețe îi face, la un moment dat o dedicație specială fiicei lui Omer Radovancovici.

Legăturile dintre celebrul contrabandist și Nasleu sunt mai vechi după cum reiese din fotografiile postate de Omer Radovancovici pe contul său de Facebook. În 2 august 2019, Omer a postat mai multe fotografii cu explicația ”Cu echipa la prietenul meu K.N.”. Printre cei care au fost surprinși în imagini se numără și Ioan Nasleu”. Într-o altă postare din 31 iulie 2019, ”Prințul Clisurii” publică mai multe fotografii după o ieșire la Veliko Gradiste, Nasleu stând cu acesta pe aceiași bancă. Radovancovici și omul de încredere al primarului Robu apar într-o fotografie postată de celebrul contrabandist, pe o terasă, alături de alți prieteni, Omer comentând ”e cald în Sardinia”.

Contactat, Ioan Nasleu  a refuzat inițial să explice relația cu celebrul contrabandist, afirmând ”nu am ce discuta cu tine Dragoș Boța.


Este un proces. Nu mai vreau să discutăm. Nu mă interesează ce imagini ai făcut rost. Noi suntem în proces. Nu îți mai dau nicio explicație. Sunt imagini vechi”. Când i-am spus despre imaginile de la botez care sunt de anul acesta, Nasleu a susținut ”da. Am fost la botez. Copiii sunt prietenii mei. Eu am fost invitat (în Sardinia, n.a) de cineva care are un prieten care are casă. Nu știu ce invitați a avut. Au fost mai mulți. Nu am stat cu Omer”. Când l-am întrebat de fotografiile din Serbia, Nasleu a susținut ”da, ne-am întâlnit. Care e problema? E om de afaceri. Bine, mulțumesc”. Ulterior discuției telefonice, Nasleu a trimis un SMS cu mesajul ”poate menționezi te rog, ca soția lui Omer este primar în funcție PSD”.

10 COMENTARII

 1. nasoleu si robulache, vezi ca poporul incepe sa ridice in curand furcile impotriva guvernului, iar voi sunteti de partea EXTREM de gresita a sulii.

 2. Omul e cu lăutari, cu manelele, cu traficanți, cu interlopi, cu louis vuitton de China!
  Omul potrivit pt. un post în folosul comunității Timișorene!

 3. Jegos mare beshinosu asta nu are nici o rusine nemernicu,la sparanghel cu el sai treaca harfele de gangster,sa anute ceva oamnei saraci nu stie numa harfe pe capu lui de gunoi.

 4. Acest individ este consilier al primarului Nicolae Robu?????
  Domnule primar ce vă putea consilia acest cocalar????
  Atitudinea, îmbrăcămintea și gesturile spun tot despre acest individ care a fost consilierul primarului și încă este susținut de primar.
  Oare aceasta să fie România Normală??????
  Acum îmi dau seama de fapt că s ar putea că nici primarul Nicolae Robu nu poate fi departe față de acest individ, cocalar.
  Poate noi cetățenii ne am cam săturat să fim conduși de acești indivizi care pt ei aceasta pare să fie România Normală?????
  Vom vedea la vot și ne vom întâlni cu siguranță la votare domnule primar Robu Nicolae
  Vă doresc,,,,,, multe succese,,,,, împreună cu cocalarii dumneavoastră!!!!!!

 5. Acest papagal este omul primarului din Timișoara, Nicolae Robu??????
  Nu pot să cred așa ceva!!!!!
  Domnule primar, sau domnule profesor chiar așa aș ajuns să fiți înrudiți cu asemenea specimen de om.
  Cred că noi cetățenii nu l cunoaștem bine sau nu i cunoaștem fața reală a primarului????
  ,,,,,,,, Spune-mi cu cine te inrudesti ca să ți spun cine ești!!!!!,,,,,,
  Bună zicala și adevărată, niciodată nu a da greș.
  Cred domnule primar Robu Nicolae că și titulatura de profesor este prea mult pt dumneavoastră……
  Concedii plăcute in continuare alături de asemenea spețe de oameni.

 6. Acum putem observa clar cum oamenii politici ei și oameni lor în diferite funcții conduc………

  Acest individ a arătat prin prostia lui de fapt că el dirijează și ceilalți adică noi cetățeni dansăm efectiv și la propriu și la figurat.

  Vedem în acest videoclip un măscărici de fapt cu pantofi roșii care el habar nare nimic despre muzica dar totusi dirijează pt câteva milioane orchestra, și cetățenii fericiți dansează!!!!!!!

  Așa este și în viață de fapt, primarul municipiului Robu Nicolae prin mâna lui dreaptă dirijează nu doar pe el, ci și pe alții după care noi cetățenii dansăm??????

  Aceasta este de fapt clasa politică din aceste zile!!!!!

  Vedeți de fapt ce bine s au făcut treaba SRI prin acești gen de oameni în trecut?????

  Contrabandiști și interlopii au inflorit și s au întărit cu acordul unor ofițeri de genul acesta după care toți acum sunt fericiți cu milioane de euro, ofițerii pensionari cu pensii enorme și bani ascunși prin firmele unora și ceilalți s au inalbit bani construind blocuri, case, vile, cartiere, săli de nunți…..
  In finali toți suntem fericiți!!!!!!

  Acest Nasleu care stă într-o vila construită pe calea Urseni pe pământ fostei Horticola, pământ al statului roman și ajuns la unii prin diferite tertipuri aici observăm că SRI și DNA sunt foarte neputincioși până acum, or fi la fel și în viitor????????

  Cum este posibil să albești baniiiiiiii prin imobiliare deținute de oameni care în toată viața au fost doar pe un salariu modest sau pensionari dar acum dintr-o data fac afaceri de milioane de euro și nimeni dar absolut nimeni să nu i deranjeze??????

  Acesta să fie România Normală???????

 7. Asta da belea , sa mearga omul la un botez , mare greseala , mare de tot si mai e o problema nedezbatuta , de ce Dunarea curge doar intr-un singur sens , oare are vreun amestec in chestia asta si domnul din imagini , ca prea se leaga si botez si pe partea cealalta de Dunare , asteptam un articol si in limba sârbă.

 8. @ Catalin – tu esti un hashtag oligofren, asa ca MARS la puscarie impreuna cu Robu, Nasleu si Co. Adica, pregateste-ti bagajele, ca imediat dupa alegeri vin baietii din Servicii si va ridica pe toti hashtagii nestiutori de carte si jeguri imbecile asa ca tine, ca voi 🙂 Dar tu oricum nu-ntelegi nimic nici acum si nu vei intelege nici atunci 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.