Reacția lui Dobra la atacurile lui Robu: ”Marile proiecte ale Timișoarei, lansate...

Reacția lui Dobra la atacurile lui Robu: ”Marile proiecte ale Timișoarei, lansate cu surle și trâmbițe, abandonate pe rând în ultimii ani”

1
DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a reacționat la atacurile primarului Nicolae Robu care a spus că instituția județeană nu este în stare să se ocupe de proiecte importante.

”Știți cum se zice: ”Câinele moare de drum lung și… ”. Asta spune un proverb românesc, care pare că se potrivește la fix și când vine vorba de marile proiecte ale Timișoarei, lansate cu surle și trâmbițe, abandonate pe rând în ultimii ani și care arată precum vedeți… trist! Primăria Municipiului Timișoara, o entitate ”mega performantă”, de altfel, și cu mușchii umflați de atâta dezvoltare a orașului la… sala de forță, are, de ani mulți, aruncate în negura uitării proiecte fundamentale pentru un oraș european.


Amintesc doar deceniul care a trecut de când încearcă să ridice o mini sală polivalentă. Să mai spun aici și de fațada Liceului ”Nikolaus Lenau”?! Și mai sunt multe astfel de exemple!”, a  comentat Dobra.

Președintele CJT a ținut să-i transmită lui Robu că ”dacă tot îi place conducerii primăriei să se laude cu Z-E-R-O, pot să îi transmit bravului conducător că ZERO sunt datoriile Consiliului Județean Timiș către parteneri, fie că sunt din investiții, sănătate sau cultură. Aș fi curios să aflăm care sunt datoriile municipalității timișorene, dar mai ales ale companiilor din subordine, gen Colterm… Să nu uităm că noi, la Consiliul Județean Timiș, am preluat o serie de proiecte ale operatorilor culturali, umiliți în ultimul hal, pentru că primăria nu le-a plătit spectacolele organizate”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.