Medicii Spitalului „Victor Babeş” i-au mulţumit Ripensiei pentru sprijinul acordat în lupta...

Medicii Spitalului „Victor Babeş” i-au mulţumit Ripensiei pentru sprijinul acordat în lupta cu COVID-19. Diplomă specială pentru clubul roş-galben

0
DISTRIBUIȚI
Dr. Virgil Musta, alături de Erol Baeram

Ripensia se numără printre entităţile sportive din ţara noastră care au venit în sprijinul medicilor din linia întâi în lupta cu noul coronavirus. Roş-galbenii au donat bani inclusiv printr-o campanie proprie către Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara iar efortul lor a fost apreciat de doctori. Unitatea medicală a oferit clubului de fotbal: „Diploma de solidaritate pentru partenerii noştri”.

„Ripi” a strâns la „prima strigare” 50.000 de lei în campania de sprijinire a presonalului medical de la „Victor Babeş”, unul dintre spitalele din prima linie în lupta cu COVID-19. Efortul roş-galbenilor, precum şi al concitadinilor de la Politehnica, în această perioadă de pandemie a fost remarcat de altfel şi pe site-ul UEFA.

Clubul roş-galben a postat astăzi imagini cu diploma de mulţumire primită de la medici, printre semnatarii ei aflându-se şi reputatul doctor Virgil Musta.


Acesta i-a prezentat-o vicepreşedintelui clubului, omul de afaceri Erol Baeram.

„Ne bucurăm că am reușit împreună să dăm o mână de ajutor medicilor care au luptat în prima linie cu virusul Covid-19 și, totodată, suntem onorați de recunoștința lor. Vă mulțumim vouă, dragi suporteri, pentru că ați înțeles cât de importantă este solidaritatea în vremurile grele și că sprijinul celui de-al 12-lea jucător va face întotdeauna diferența! În spatele fiecărei măști și fiecărui halat alb, se află un erou gata să salveze vieți și, cu puțin ajutor din partea noastră, putem câștiga și acest meci!”, se arată în mesajul postat de Ripensia pe pagina de Facebook a clubului.

Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara a fost totodată şi una dintre cele mai eficiente unităţi medicale în lupta cu noul coronavirus. În prezent doar nouă pacienţi infectaţi cu COVID-19 mai sunt internaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.