Angajați de la o altă mare companie din Timiș, depistați cu coronavirus....

Angajați de la o altă mare companie din Timiș, depistați cu coronavirus. Zeci de persoane trimise în izolare sau carantină

0
DISTRIBUIȚI

Cel puțin trei angajați ai Zoppas Industries din Sânnicolau Mare au fost depistați cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, iar zeci de muncitori au fost trimiși în izolare sau carantină, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Din informațiile obținute de PRESSALERT.ro, cele trei persoane confirmate ca infectate cu coronavirus nu lucrează în aceeași secție.


La Zoppas sunt angajate peste 3.000 de persoane din România, Serbia și Ungaria, lucru care face mult mai dificilă ancheta epidemiologică. În acest moment, DSP Timiș are în desfășurare peste 50 de anchete epidemiologice.

Vă reamintim că o altă mare companie din Timiș, Smithfield, și-a închis timp de o săptămână abatorul din Freidorf, peste 140 de angajați fiind testați pozitiv pentru virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19. De atunci, activitatea a fost reluată, cu măsuri sporite de precauție.

Între timp, la Făget, orașul timișean intrat duminică în carantină, au fost confirmate patru noi cazuri de infectare cu coronavirus.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.