Carusel venețian, terase tematice și o familie de rățuște, atracțiile Iulius Gardens....

Carusel venețian, terase tematice și o familie de rățuște, atracțiile Iulius Gardens. Cum vă puteți relaxa în weekend

0
DISTRIBUIȚI

Experiențele în aer liber sunt surse de energie pozitivă și distracție. Astfel, parcul din cel mai mare mall din vestul țării poate fi una din atracțiile de weekend, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Joacă, relaxare și natură într-un singur loc. Asta oferă Iulius Gardens, în mijlocul cărora tronează caruselul venețian etajat, celor doritori de călătorii de poveste. Parteneră la distracție este și o familie de rățuște instalată pe lacul din Iulius Gardens.

Caruselul îi așteaptă pe copii de luni până vineri, de la ora 12:00 până la 22:00, iar sâmbăta și duminica, de la ora 10:00 la 22:00. Prețul unui bilet este de 5 lei. „Caruselul etajat, unic în țară, a fost creat special în Italia de un producător cu peste 50 de ani experiență în industria parcurilor de distracție.


Seara, jocul celor peste 1.500 de luminițe, ceșcuțele care se învârt și căluții care se balansează creează o atmosferă de basm”, anunță reprezentanții Iulius Town.

Cea mai nouă atracție din Iulius Gardens sunt o rață și cei zece boboci ai săi, care s-au instalat aici încă din luna mai. În fiecare zi, micile vedete fac spectacol și se lasă fotografiate, spre încântarea copiilor, dar și a celor mari.

Pentru ca experiențele să fie complete, Iulius Town propune numeroase evenimente în aer liber, pentru întreaga vară. Cinema outdoor, teatru de păpuși, concerte, ateliere creative și multe altele se regăsesc pe agenda fiecărui weekend. Relaxarea din parc poate fi armonios împletită cu o experiență culinară internațională, propusă de numeroasele terase cu deschidere spre spațiul verde. Iulius Town reunește cea mai diversificată ofertă de entertainment din oraș, cu peste 15 locații în aer liber, unde poți savura cele mai apetisante preparate, dar și să te bucuri de petreceri tematice, în siguranță.

Dacă tot ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile este o plimbare în natură, parcul din Iulius Town te încântă cu locuri umbroase oferite de arbori maturi precum tei, cedri, fagi, arțari, stejari, brazi, pini sau duzi ornamentali, dar și cu un covor de gazon pe care poți citi o carte sau te poți juca cu familia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.