Prima reacție a liderului PNL Timiș în scandalul candidatului de la Giera...

Prima reacție a liderului PNL Timiș în scandalul candidatului de la Giera traficant de droguri. Cum l-a apărat pe prietenul Nasleu

6
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu a încercat, astăzi, să se spele pe mâini de scandalul în care a fost implicat candidatul partidului pentru funcția de primar al comunei Giera, Ionuț Marius Ciornenchi, care a fost ridicat de DIICOT după interceptarea unui transport de cannabis venit din Spania.

Întrebat de PRESSALERT.ro ce va face în cazul liberalului acuzat de trafic internațional de droguri, Robu a încercat, în primă fază să se eschiveze, susținând că ”nici nu știu dacă a fost numit candidat.


Cu știrea mea nu a fost numit… Dacă a fost numit, nu mai este, în mod cert. Vom găsi un altul”. Când i-am spus că există o confirmare a candidaturii din partea biroului de presă al PNL Timiș, primarul Timișoarei a explicat că ”eu cred că fiecare om trebuie judecat prin ceea ce este el însuși. De unde să știm noi cu ce se ocupă acea persoană dacă autoritățile statului nu au știut decât într-un târziu când l-au și ridicat. Și foarte bine au făcut. Să-l pedepsească exemplar, așa cum prevede legea pedepsele, pentru a se descuraja astfel de lucruri. Eu nu-l cunosc. A fost propus. Nu i-a știut nimeni componenta aceasta de viață”.

Șeful PNL Timiș s-a eschivat să răspundă la întrebarea dacă legăturile cu grupările de crimă organizată ale colegilor săi de partid vor influența rezultatul alegerilor locale, afirmând doar că ”nu tolerăm așa ceva, dar câteodată ai surprize să afli despre oameni lucruri pe care nu ai de unde să le știi? Cum să tolerăm așa ceva. Suntem oameni serioși și dorim să ne manifestăm prin oameni serioși. Cei care au astfel de legături, care încalcă legea, indiferent cum, trebuie dați în vileag, trebuie să fie cercetați”.

Când a fost întrebat de cazul prietenului său Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, devenit celebru pentru legăturile sale cu gruparea lui Lucian Boncu, Nicolae Robu a  întrerupt dialogul. ”Deocamdată, domnul Nasleu a fost chemat ca martor. El susține că nu are nicio legătură. Faptul că a cunoscut niște persoane… E ziua Timișoarei. De aceea v-am răspuns, de ziua Timișoarei. La mulți ani ca cetățean al Timișoarei”, a spus Robu înainte de a pleca grăbit împreună cu șoferul său.

6 COMENTARII

  1. Ce tupeu de primare ” ultracinstit ‘ cica…Ca de obicei, nu stie, nu’ i de vina…de parca nu el conduce (din pacate) PNL Timis.DEMISIA !!!!

  2. Departe sa vreau sa-l scuz pe Robu, dar acu hai sa fim putin seriosi ! Voi cei din oresă sunteti ori prosti ca noaptea ori va place sa aruncati cu petarde unui public de babe si moși,paraleli cu realitatea contemporana. Sa va jurati că la voi nimeni nh fumeaza in redactie câte un cui… In toata Euroopa consumul de Canabis este maxim nu doar in mediul artistic, ci mai ales la cei cu educatie si profesii liberale, incarcati de stresul zil ic greu de rwzistat. De la Doctori la manageri si terminind cu avocati. Nu degeaba unele tari au permis consumjl moderat de „iarbă”, de origine exclusiv naturala, recte Cânepă. A nu se confunda cu drogurile tari precum Heroina, si alte mizerii chimice.

    • bai, retardatule, cei din redactie pot sa fumeze cuie si sa se sparga in cocaina cat vor ei, sunt entitati private, pe cand cacanarii astia politici fac toata treaba asta din banul public. intelegi diferenta sau vrei sa-ti desenez?

  3. Dl Robu, reține bine un nume BUBOI COSMIN ,actual șef la ISCTR!!! Sa nu te mire ca nu mai apuca localele. De ce? Întreabă personal pe câțiva transportatori din vestul tarii și vei afla. Dă ceva și la partid? Nu cred. E prea calic ….

  4. bravo, robulake. deci ori minti cu nerusinare si iti bati joc de noi, ori demonstrezi din nou ca esti un boschetar tractorist care habar n-are ce se intampla in propria „ograda”. chiar cat de dobitoc poti fi, bai, baiatule? si te mai lauzi ca esti om cu jde mii de diplome. te iau toti interlopii la p*la, bai, bulangiu vopsit ce esti. abia astept cat de adanc iti poti sapa singur groapa in continuare

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.