Puterea din Timișoara: Sean Norvis a lansat melodia „The Power”, alături de...

Puterea din Timișoara: Sean Norvis a lansat melodia „The Power”, alături de Fabricio El Latino VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Sean Norvis a lansat un nou videoclip extras din cele de-al doilea album al său de studio „United“, melodia „The Power“ fiind realizată alături de Fabricio El Latino.

Sean Norvis s-a născut la Făget și a avut de-a lungul cariere sale numeroase colaborări cu artiști din țară și din străinătate. Cel de-al doilea material discografic al său, „United“ a fost lansat la începutul acestui an la Timișoara, iar alături de el pe scenă s-au aflat Geo Da Silva, MC Steliano, Justine Berg, Andreea Ilie, Alexandra Mitroi, Denixe, Fabricio „El Latino”, Ciprian Ilie, Johnny Kui și Ada Luca.


Albumul este cu influențe de dance, deephouse, tribal house, trance, future house si progressive house și conține 18 piese.

Pe numele său adevărat Fabricio Martin Alva Delgado, artistul născut în Peru și care apare ca și colaborator în această piesă s-a născut în 4 noiembrie 1986 în orașul Chiclayo și a început să cânte de la vârsta de patru ani. După terminarea liceului, Fabricio El Latino a început cursurile universitare în orașul său natal și a ajuns în Timișoara printr-un concurs de împrejurări interesante, în luna noiembrie a anului 2009. Fiindcă a găsit un mediu „prietenos”, artistul a început să colaboreze cu diverși muzicieni din scena locală și încet – încet s-a integrat cât se poate de bine în viața socială a orașului nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.