Călin Dobra, depistat pozitiv, acuză că nu poate vota: „Tind să cred...

Călin Dobra, depistat pozitiv, acuză că nu poate vota: „Tind să cred că e rea voință și chiar un abuz”

0
DISTRIBUIȚI

Lui Călin Dobra, care candidează pentru a-şi păstra funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, i s-a refuzat cererea de a vota prin intermediul urnei mobile. Pesedistul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus şi e izolat la domiciliu, în Lugoj.

Călin Dobra a anunţat în urmă cu două zile că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, prin urmare el nu se poate deplasa la secţia de vot.

„VREAU SĂ VOTEZ! E dreptul meu constituțional! Dar, în secția de votare unde sunt eu arondat, membrii au hotărât, încă de aseară, să nu se deplaseze cu urna mobilă.


Iar situația nu este singulară.
În câteva minute, cât durează procesul electoral, în aer liber, în cazul meu, cu măști și păstrând distanța virusul nu se transmite. Și nu o spun eu, ci o poate confirma orice cadru medical.
Tind să cred că e rea voință și chiar un abuz, o încălcare grosolană a legii și un pretext pentru a-mi îngrădi mie și altor zeci de mii de oameni aflați în aceeași situație, un drept prevăzut de Constituție”, a scris Călin Dobra pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.