Sorin Ionescu, despre comportamentul de scandalagiu al protejatului lui Robu: „În momentul...

Sorin Ionescu, despre comportamentul de scandalagiu al protejatului lui Robu: „În momentul în care primești o funcție publică, trebuie să ai o imagine cel puțin onorabilă”

0
DISTRIBUIȚI

Sorin Ionescu, directorul Colegiului Național Bănățean și consilier local PSD, a vorbit despre comportamentul lui Ioan Nasleu, șeful Piețe SA, societate a municipalității, care a provocat scandal într-un club, după cum dovedesc imaginile publicate în exclusivitate de PRESSALERT.ro, dar și despre modul în care primarul Nicolae Robu a ales să abordeze situația.

„În momentul în care ești într-o funcție publică nu trebuie să te intereseze procentele pe care le ai sau nu lei ai. Trebuie să te intereseze ca tu să livrezi oamenilor un mesaj de încredere și este obligatoriu ca oamenii din jurul tău să facă același lucru. E o lipsă de respect al lor față de tine și de ceilalți să se comporte altfel. Ce am văzut în acele imagini este o jignire directă adusă tuturor contribuabililor din Timișoara, fie că îl votează pe Nicolae Robu sau nu. Cred că e o abordare greșită din partea primarului să spună că are de unde să piardă. Să nu uităm că acest domn deține o funcție importantă în cadrul Primăriei Timișoara. Să nu uităm că este plătit din bani publici. Și atunci ne punem întrebarea dacă nu cumva, în momentul în care primești o astfel de funcție publică, trebuie să ai o imagine cel puțin onorabilă, astfel încât cetățenii să aibă încredre în tine.


Dacă aș fi primar aș semna un act de divorț imediat față de cineva care are un astfel de comportament”, a spus Sorin Ionescu la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Acesta consideră că întregul aparat al primăriei funcționează necorespunzător de ani de zile. „Nu vorbim despre un singur om, ci de un gigant cu picioare de lut, care e fără replică atunci când i se cere să facă anumite lucruri, și pe de altă parte e fără inițiativă atunci când ar trebui să facă ceva. Rămâne de discutat dacă pavajul acela controversat nu cumva l-a adus mai mult pe Nicolae Robu în opinia publică, și câteodată mă gândesc dacă nu chiar asta urmărește, să fie în permanență în atenția publică. Pe mine mă surprinde lipsa de viziune a celor din aparatul primăriei, care nu vin foarte des cu propuneri de dezvoltare a orașului. Lipsa Planului Urbanistic General a dus la o scădere a calității vieții timișorenilor din multe puncte de vedere. Ne-a afectat pe toți cei care trăim aici, de la faptul că s-a construit haotic, blocuri între case, până la faptul că nu se mai știe în acest moment care sunt direcțiile concrete de dezvoltare a orașului. Am dat exemplu lipsa PUG-ului, dar știți foarte bine că aparatul primăriei funcționează de ani de zile cu hotărâri de consiliu local venite peste ordinea de zi, luate fără posibilitatea discutării în comisiile de specialitate”, a mai spus Ionescu.

„Dacă pentru unii politica e o meserie, pentru mine e mai mult un hobby. Îmi face plăcere să fiu alături de colegii mei de la PSD Timișoara, suntem o echipă intrată undeva în ’99 – 2000 în partid, ne cunoaștem de multă vreme, iar a merge în campanie alături de ei e mai degrabă o relaxare decât o muncă efectivă. Candidatul nostru pentru primărie, doamna doctor Lăzureanu, este extrem de implicată și de apropiată de ceea ce aude și de ce aude în Timișoara”, a încheiat Sorin Ionescu, acesta candidând în acest an pentru un nou mandat de consilier local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.