Voichița Lăzureanu: „Vor mai fi multe ocazii să pot face bine pentru...

Voichița Lăzureanu: „Vor mai fi multe ocazii să pot face bine pentru Timișoara noastră”. Ce i-a transmis lui Dominic Fritz

3
DISTRIBUIȚI

Candidatul PSD la funcția de primar al Timișoarei, medicul Voichița Lăzureanu le-a mulțumit, pe pagina sa de Facebook, tuturor alegătorilor care i-au acordat încredere și l-a felicitat pe primarul ales Dominic Fritz.

„Dragi timișoreni, vă mulțumesc pentru încredere! Este așa de frumos pentru suflet să ști că sunt oameni care îți acordă șansa de a schimba lucrurile în bine.


De data aceasta nu a fost să fie. Îl felicit pe primarul ales Dominic Fritz și îi doresc putere de muncă în folosul timișorenilor. Vor mai fi multe ocazii să pot face bine pentru Timișoara noastră. Rămân același om deschis și dornic să trăiesc într-un oraș al bunului simț, în mica Vienă, în orașul florilor. Capul sus și zile însorite! Cu drag a voastră, Voichița”, este mesajul postat luni seara pe pagina de socializare de medicul Voichița Lăzureanu.

3 COMENTARII

  1. Stimata doamna, acum suna frumos, chiar nobil, dar, inainte de alegeri, eleganta si nobletea exprimarii dumneavoastra la adresa domnului Fritz, au lipsit

    fiti persoana distinsa care se intrevede din textul de mai sus, si va fi intotdeauna bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.