Camera de Comerț Timiș, afectată de pandemia de coronavirus. Activitate redusă, evenimente...

Camera de Comerț Timiș, afectată de pandemia de coronavirus. Activitate redusă, evenimente suspendate sau amânate

1
DISTRIBUIȚI

Invitată în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, resposabila cu Relațiile Publice din cadrul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara (CCIAT), Rodica Olinic, a precizat că toți angajații instituției au fost afectați de pandemia de coronavirus, precum și acțiunile care au trebuit suspendate sau amânate.

În perioada 16-18 octombrie, ar fi trebuit să se desfășoare prima ediție a Festivalului Toamnei la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara (CRAFT), manifestare care acum stă sub semnul amânării. Sunt discuții ca evenimentul să aibă loc exclusiv în exterior dacă vremea va permite.

De asemenea, CCIAT a amânat Topul Firmelor, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 23 octombrie, pentru 4 decembrie.

Rodica Olinic este de părere că ne aflăm față în față cu „cel mai perfid și periculos dușman de până acum”.

„Ne-a afectat pe toți intrarea în starea de urgență, am fost trei luni în șomaj tehnic, dar și atunci nu am stat.


Am făcut analize, un centralizator al situației. Am deschis biroul CCIAT lângă IPROTIM, juriștii Camerei sunt de două ori pe săptămână acolo”, a spus Rodica Olinic.

În acest moment, CCIAT are două proiecte de anvergură în vedere. Primul este aprobat și se referă la revitalizarea regiunii carbonifere Gorj. Rodica Olinic, responsabil Relații Publice, a mai precizat că al doilea proiect e în curs de scriere și se referă la combaterea risipei alimentare.

Aceasta crede că dacă și anul viitor va fi unul similar, CCIAT va face față situației.

„S-a renunțat la misiuni economice, târguri, sigur că s-au pierdut niște bani, dar încercăm să facem față situației”, a spus Olinic la PRESSALERT LIVE.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.