De ce vor să meargă în Parlament cei mai tineri candidați din...

De ce vor să meargă în Parlament cei mai tineri candidați din Timiș

0
DISTRIBUIȚI
Raoul Trifan

La PRESSALERT LIVE, aseară, au fost invitați doi tineri politicieni din Timișoara, care doresc să facă parte din Parlamentul României. Adrian Cionca are 31 de ani, este un tânăr antreprenor plasat pe locul 3 pe lista de la Camera Deputaților de către PSD. De asemenea, Raul Trifan, care are 35 de ani, este primul candidat pe lista pentru Senat a USR PLUS. Aceștia au fost întrebați de ce vor să intre în Parlament și ce proiecte locale au pe lista de priorități.

„Eu merg în Parlament specific ca să lucrez la digitalizarea României, lucrez în IT de 15 ani. Am observat că în România digitalizarea se face peticit și cumpărăm soluții scumpe, care nu sunt neapărat cele mai bune. În primul rând, noi mergem acolo ca să fim aliații de nădejde ai lui Dominic Fritz și ai lui Cristian Moș. Noi vom fi parlamentarii care vor ajuta administrația din Timișoara și pe cea din Timiș să se dezvolte. Dacă vorbim specific despre proiecte, avem Spitalul Municipal pe care Dominic vrea să îl facă, am găsit și locul unde putem să îl facem, ne trebuie, evident, fonduri, trebuie să finalizăm centura Timișoarei după atâta timp, iar ca să facem asta noi mergem acolo, clar, ca o echipă unită, acum suntem USR PLUS, suntem mai mulți, și facem astaca oameni ai locului.


Eu sunt din Timișoara, părinții mei sunt din Timișoara, este foarte important să meargă acolo oameni care sunt bănățeni și înțeleg, într-adevăr, spiritul acesta multicultural al Banatului. Și cred că dacă facem asta și mergem acolo ca o echipă o să facem o treabă foarte bună pentru orașul în care ne-am născut”, a declarat Raoul Trifan.

„Latura cu secretare, șoferi, nu mă interesează pentru că beneficiez de așa ceva de multă vreme, însă cred că România, ca să se poată reforma, are nevoie de oameni care înțeleg cum merg lucrurile, care înțeleg cum se fac legile și care înțeleg că este vremea ca legile să fie clare, concise și specifice. Mă bucur că o să fim în Parlament timișoreni, oameni care am crescut în județul Timiș. Nu poți să iubești Timișul, să înțelegi Timișul decât dacă ai crescut aici. Este nevoie de o voce unică și cu îndrăzneală ca Centura Timișoarei, lăsată de liberali de izbeliște și care doar datorită prim-vicepreședintelui PSD la nivel național, Sorin Grindeanu, s-a deblocat să fie terminată. Mai cred că este nevoie să aducem acasă oamenii aceia de valoare, medicii de valoare, avem pe fonduri europene zeci de dispensare care zac goale. De asemenea, un alt lucru care mă doare să îl văd este cât de rău a fost administrat proiectul Timișoara 2021, acum 2023. Este nevoie ca acest termen să fie bine închegat, să se atragă fonduri de la București. Totodată, avem niște locuri superbe în Timiș. Asta mi-aș dori ca turismul să fie promovat. Avem la Deta niște izvoare termale superbe, însă datorită administrației de acolo care a învățat cum se administrează locurile publice în folosul privaților, acolo nu avem ceva în beneficiul cetățenilor”, a declarat Adrian Cionca de la PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.