Președintele ales al CJT anunță întârzieri la Centura de Sud a Timișoarei

Președintele ales al CJT anunță întârzieri la Centura de Sud a Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Deși nu este oficial președintele Consiliului Județean Timiș, liberalul Alin Nica a vizitat ieri șantierul centurii ocolitoare a Timișoarei alături de directorul DRDP Timișoara, Horațiu Simion, să vadă cum decurg lucrările. Acesta l-a informat pe liderul ales al CJT că se vor face unele modificări la proiect, care vor întârzia lucrarea.

„Mai sunt câteva zile până când se va face învestirea în funcție la Consiliul Județean Timiș. Până atunci, doresc să aflu cât mai multe detalii despre proiectele importante ale județului așa că ieri am fost pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud, pentru a afla stadiul lucrării și problemele pe care le întâmpină antreprenorul Tirrena Scavi. Directorul regional DRDP Timișoara, Horațiu Simion, m-a informat că sunt executate lucrări într-un procent de 15% din total, însă noile intersecții, atât cu „Drumul boilor”, cu drumurile județene și cu drumurile comunale vor necesita modificări de cantități și valori.


Aceste modificări trebuie trecute într-un act adițional la contractul inițial, fapt care înseamnă că se vor produce unele întârzieri în execuție. După învestire, voi face demersurile necesare pentru a rezolva problema cu intersecțiile cu drumurile județene, astfel încât lucrarea la centura de sud a Timișoarei să nu mai fie îngreunată de chestiuni birocratice și lipsa de comunicare dintre instituțiile implicate în realizarea proiectului. Reamintesc că termenul estimat de finalizare a centurii de sud este a doua jumătate a anului 2022”, a transmis, astăzi, Alin Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.