Școlile din Arad, în scenariul roșu. Incidența a depășit în oraș 3...

Școlile din Arad, în scenariul roșu. Incidența a depășit în oraș 3 la mia de locuitori

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1915793518">

Școlile din orașul Arad intră în scenariul roșu de funcționare, după ce rata incidenței cazurilor de Covid a ajuns la 3,08 la mia de locuitori. De asemenea, CJSU Arad a decis că masca de protecție este obligatori în spațiile închise și deschise din Arad și din alte opt localități din județ.

Potrivit deciziei luate vineri de CJSU Arad, activitatea restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, a sălilor de jocuri de noroc, a cinematografelor și instituțiilor de spectacole și/sau concerte, dar și organizarea de evenimente private sunt interzise în localitățile Arad, Chișineu-Criș, Curtici, Bârzava, Hălmagiu, Pleșcuța, Șimand, Tauț și Vârfurile, unde rata de incidență a cazurilor de Covid a depășit 3 la mia de locuitori.

Măsurile se aplică în perioada 24 octombrie – 6 noiembrie.

De asemenea, în aceste localități este obligatorie purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani în toate spațiile publice închise și deschise, aglomerate sau neaglomerate.

CJSU a mai decis trecerea în scenariul roșu de funcționare a unităților de învățământ din aceste localitatăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.